Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Knokkelbyen

Ny roman med kriminalbetjent Harry Bosch i Los Angeles: En hund kommer over et menneskebein i en bratt skråning like ved et boligområde. Det tilhører en tolv år gammel gutt, som har ligget begravd i over tyve år. Les mer

179,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Ny roman med kriminalbetjent Harry Bosch i Los Angeles: En hund kommer over et menneskebein i en bratt skråning like ved et boligområde. Det tilhører en tolv år gammel gutt, som har ligget begravd i over tyve år. En hund kommer over et menneskebein i en bratt skråning like ved et boligområde. Det tilhører en tolv år gammel gutt, som har ligget begravd i over tyve år. Ifølge rettsmedisineren ble han fysisk mishandlet gjennom hele oppveksten .; inntil han ble drept av et hardt slag mot hodet. Rester av klær tyder på at han hadde et forhold til rullebrett.Kriminalbetjent Harry Bosch i Los Angeles er fast bestemt på at gutten ikke skal bli glemt, og at morderen skal få sin straff. Han greier å finne frem til offerets identitet, og til en familie som har sluttet å fungere for lenge siden. Saken vekker til live mørke minner i hans egen fortid. Michael Connelly er tidligere kriminalreporter. Han har vunnet flere priser og utgis i en rekke land. Bøkene hans er å finne på de amerikanske bestselgerlistene. Knokkelbyen er hans åttende roman i norsk oversettelse.

Detaljer

Forlag
Strawberry Publishing
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788284191980
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
City of bones
Serie
Harry Bosch 8

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

M
Marlow – 30.06.2009

– Kriminalbetjent Harry Bosch ved LAPD får en ny sak i hendene: En hund kommer hjem til sin eier med et menneskebein, og etter hvert finner etterforskerne flere bein som utgjør levningene av en tretten år gammel gutt som ble begravet i et skogholt for tjue år siden. Bosch og hans kompanjong, Jerry Edgar, må gå fortiden i sømmene på jakt etter drapsmannen. Som alltid får Bosch sine overordnede på nakken, og det hjelper heller ikke at han forelsker seg i Julia, en het rookie i politikorpset. "Knokkelbyen" er nok en glimrende kriminalroman signert en av USAs aller beste krimforfattere i dag, ved siden av James Ellroy og James Lee Burke. Connelly skriver med driv og tydelig viten om politietterforskning og rettergang, noe han vel har i bagasjen fra arbeidet som journalist. Et lite minus for plotet på slutten, som ikke er av hans beste, men "Knokkelbyen" føyer seg pent i rekken over Connellys glitrende forfatterskap.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Knokkelbyen:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv