Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Malstrøm

Ny roman om tidligere politimann Harry Bosch i Los Angeles Den tidligere FBI-mannen Terry McCaleb blir funnet død i båten sin, der han brukte tiden på å grave i gamle, uoppklarte kriminalsaker. Enken mener at han kanskje ble drept. Les mer

179,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Ny roman om tidligere politimann Harry Bosch i Los Angeles Den tidligere FBI-mannen Terry McCaleb blir funnet død i båten sin, der han brukte tiden på å grave i gamle, uoppklarte kriminalsaker. Enken mener at han kanskje ble drept. Hun ber Harry Bosch om hjelp. Sporene fører Bosch til Mojave-ørkenen, der seriemorderen Robert Backus, også kjent som Poeten, har dumpet likene sine i en massegrav. FBI beordrer Bosch til å gi fra seg alt han har av materiale, og glemme saken. Men Harry Bosch biter seg fast som en terrier. Sammen med FBI-agenten Rachel Walling fortsetter han etterforskningen. Det fører dem til bordeller, dødsfeller, boksamlere og dynamitt. Det vil være et mirakel om de overlever.Michael Connelly er tidligere kriminalreporter. Han har vunnet flere priser og utgis i en rekke land. Bøkene hans er å finne på de amerikanske bestselgerlistene.

Detaljer

Forlag
Strawberry Publishing
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788284191997
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
The narrows
Serie
Harry Bosch 10

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

i
indi – 13.12.2009

– En grotesk hilsen får FBI-agenten Rachel Walling til å innse at Poeten, en seriemorder med sans for Edgar Allan Poe, er tilbake. Samtidig blir etterforskeren Harry Bosch kontaktet av enken etter en tidligere venn og arbeidskamerat, Terry McCaleb, som har funnet ut at ektemannen ble myrdet. Det viser seg at den avdøde var ute etter Poeten, som han forsøkte å knytte til flere uforklarlige forsvinningsnumre. Rachel og Harry legger ut på en farlig jakt, og aner at Poeten alltid ligger et skritt foran dem. Men det det ikk vet er at Poeten har planer, store planer. "Malstrøm" er en mørk, ulidelig spennende fortelling som vil gi selv hardbarkede lesere gysninger. Den er intens og skremmende, og byr på nervepirrende underholdning som holder deg på pinebenken til siste slutt. Dette er en bok jeg ikke greide å legge fra meg, og som holdt meg fanget fra begynnelse til slutt. Den er et mesterverk innen sin sjanger, og anbefales på det varmeste.

T
T – 05.04.2009

– I nærheten av Los Angeles blir den pensjonerte FBI-mannen Terry McCaleb funnet død i båten sin. Enken mener at han kan ha blitt offer for en forbrytelse. Omstendighetene rundt dødsfallet er underlige og en tidligere medarbeider kobles inn: Harry Bosch. Også han pensjonert politimann. Samtidig i Mojave-ørkenen kommer FBI-agent Rachel Walling for å overvære åpningen av en massegrav. Disse to trådene sys sakte men sikkert sammen, altså en rimelig klassisk krim, men Connelly skriver godt, og "Malstrøm" har blitt akkurat det den skal være, nemlig en spennende bok, med et plot som holder, og med en hovedperson som man stort sett kan tro på.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Malstrøm:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv