Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Mannen i vinduet

kriminalroman

«Dette er krim av internasjonal klasse. No more, no less.»
Øystein Rottem, Dagbladet

«En ny innertier av Kjell Ola Dahl.»
Terje Stemland, Aftenposten

«Ny, elegant thriller ... Les mer

229,-
Sendes innen 1 virkedag
«Dette er krim av internasjonal klasse. No more, no less.»
Øystein Rottem, Dagbladet

«En ny innertier av Kjell Ola Dahl.»
Terje Stemland, Aftenposten

«Ny, elegant thriller ... Dahl er kommet for å bli i teten av norske krimforfattere.»
Turid Larsen, Dagsavisen

«Det er humor, det er originalitet, og det er autoritet over denne romanen, som undertegnede vil rangere enda høyere enn fjorårets Rivertonpris-vinner En liten gyllen ring. Dette lukter norsk krimhistorie.»
Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

«Som krimroman, ja som roman i det hele tatt, er det rett og slett en ren nytelse. I mine øyne er Kjell Ola Dahl norsk krims serieleder i øyeblikket, og for min del kan han gjerne være der lenge.»
Lars Helge Nilsen, Bergens Tidende

Kjell Ola Dahls hjemmeside

Om Kjell Ola Dahl på wikipedia

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
389
ISBN
9788205399587
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Format
18 x 12 cm
Serie
Gunnarstranda og Frølich 3
Gyldendal krim

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

K
KaVa – 27.01.2006

– Alt ligger egentlig til rette for en spennende Krim. En egenrådig og heller usympatisk antikvitetshandler blir funnet naken og død i en stol i vinduet på antikvitetsbutikken. Han etterlater seg en sønn, en utro kone, tre griske søsken. Det tegner for en god krim. Men så er det noe som ikke stemmer helt.
Figurene blir for karrikert, konfliktene for konstruerte og "helten" inngir ikke innteresse eller sympati. Boken blir kjedelig og tung å lese, og da jeg var kommet midt i boka, vurderte jeg sterkt å bare legge den fra meg.
Når man begynner å nærme seg slutten, tar boka seg litt opp igjen, men heller ikke slutten er overbevisende. En skuffende bok av en forfatter som har skrevet bedre bøker før!

B
Bjørg Tvedt – 11.04.2005

– Det tegner seg ikke akkurat et sympatisk bilde av mannen som er funnet drept i vinduet i sin egen antikvitetsbutikk. Etterhvert som menneskene rundt ham blir avhørt,skjønner vi at det er mange som kunne ha grunn til å ta livet av han.Boka består av 11 cd-plater, så vi kommer godt under huden på mange av disse menneskene, og vi får etterhvert kjenne en annen side ved den drepte. Dette er en kriminalroman der løsningen avdekkes litt etter litt. Vi har ingen forutsetninger for å skjønne hvem som drepte han før langt ute i boka.
Vi får etterhvert vite hvorfor mannen skiftet mening om testamentet sitt samme dag som han døde. Vi får også vite grunnen til at han nektet sine brødre og sin sønn inntekter av et salg de var helt sikre på å gjennomføre.En spesiell side ved mannens liv, en hemmelighet som bare noen få kjenner til blir hans bane. Jeg likte boka godt.

A
Anne – 26.01.2005

– En antikvitetshandler blir funnet drept sittende naken i en lenestol i vinduet i sin egen butikk og radarparet Gunnarstranda og hans kompanjong Frank Frølich ankommer åstedet. 'Mannen i vinduet' er den tredje boken om radarparet og den kan absolutt anbefales. Det er litt godt å lese om Gunnarstranda, ikke har han alkoholproblemer, ikke er han noe sosialt utskudd og ikke skal han prakke alle sine personlige problemer på leseren. Han er politimann, og en veldig dyktig en også. Ekstra ros til forfatteren for at han ikke skal lage allverdens sidehistorier hele tiden, slik altfor mange andre krimforfattere gjør. 'Mannen i vinduet' er spennede og velskrevet og løsningen på mordgåten innebærer mange overraskelser.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mannen i vinduet:

Lucia
Ny!

Lucia

Bernard Minier
Innbundet 
429,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Enkene
199,-

Enkene

Pascal Engman
Innbundet 
199,- 379,-
 
Isbryter
249,-

Isbryter

Kristina Ohlsson
Innbundet 
249,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv