Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Marco-effekten

Unge Marco er tidlig blitt tvunget inn på en kriminell løpebane av sin onkel Zola. Marco er dyktig, men avskyr alt Zola står for. Og når han oppdager at familien vil gjøre ham til krøpling, ser han ingen annen utvei enn å komme seg vekk så fort som mulig. Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag
Unge Marco er tidlig blitt tvunget inn på en kriminell løpebane av sin onkel Zola. Marco er dyktig, men avskyr alt Zola står for. Og når han oppdager at familien vil gjøre ham til krøpling, ser han ingen annen utvei enn å komme seg vekk så fort som mulig. De grusomme realitetene innhenter ham imidlertid da han noen måneder senere konfronteres med en plakat av en savnet mann. Etter dette kjemper Marco ikke bare for sin egen tilværelse, men også for sitt liv. Zola er på sporet av ham. I Avdeling Q virvles Carl, Assad og Rose inn i en sak som trekker farlige tråder til korrupsjon og forbrytelser helt opp på ministernivå og inn i den afrikanske jungelen.

Marco-effekten er femte bok i serien om Avdeling Q.

Medlemsvurdering:
Fantastisk bok som du vil bli glad i personer den omhandler. Spennende bok som er vanskelig å legge fra seg.. Her er det bare å glede seg ..

Inghild Hille

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
558
ISBN
9788203392870
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Marco effekten
Format
21 x 13 cm
Nr
8204454
Serie
Avdeling Q 5

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

I
Inghild Hille – 22.05.2022

– Fantastisk bok som du vil bli glad i personer den omhandler. Spennende bok som er vanskelig å legge fra seg.. Her er det bare å glede seg ..

H
Hans – 13.12.2017

– Helt perfekt

P
P.Malmstrøm – 12.04.2016

– Marco-effekten

G
Gerd Orekaasa – 05.04.2016

– Spennende fra første side

H
Heidi – 29.03.2016

– Ler så jeg griner og det grøsser nedover ryggen så jeg egentlig vil slå av CD'n. Jussi Adler-Olsen kan å skrive underholdning med sine karakterer i Avdeling Q. Så fengende at jeg skulle ønske at pendlerdistansen er lengre for å høre ferdig neste kapittel og neste kapittel. Anbefales.

I
Inger Selnes – 11.03.2016

– Den beste fra Jussi

G
Grethe Vollum – 27.01.2016

– Jeg sitter med en vond smak i munnen etter å ha lest boka. Det er den første boka jeg har lest av Adler-Olsen, og all omtale av forfatteren generelt, og av denne boka spesielt, gjorde meg nysgjerring og positivt innstilt for jeg startet. Men hovedinntrykket er at forfatteren støtter opp om det stereotype bildet av sigøynere (som folket kalles i boka) som profesjonelle unnalurere, tyver og tiggere. Det er skummelt, særlig siden boka er spennende og godt skrevet, slik at dette blir et underliggende inntrykk som bare er der - det sies aldri eksplisitt. (Gutten Marco er riktignok en helt så god som noen, men han er unntaket som bekrefter regelen.) Så hvor er den beske samfunnskritikken som loves i Bokklubbens omtale?

P
Per – 26.01.2016

– Denne boka skjønte jeg ikke ! La den vekk med 50 sider igjen.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Marco-effekten:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

X

Pascal Engman
Innbundet 
349,- 399,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Arr

Jørn Lier Horst
Paperback 
179,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv