Mørkets ansikt

Serie: Georg Bråten 1

Byggmester Jørgen Haug trenger sceneforandring etter en opprivende skilsmisse. Han drar til Valdres for å sette opp en hytte og nyte fjellet i gnistrende høstfarger. Samtidig arbeider politiet med å oppklare et brutalt drap under et ran av en butikk på Fagernes. Les mer
Vår pris
149,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 149,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Om boka

Byggmester Jørgen Haug trenger sceneforandring etter en opprivende skilsmisse. Han drar til Valdres for å sette opp en hytte og nyte fjellet i gnistrende høstfarger. Samtidig arbeider politiet med å oppklare et brutalt drap under et ran av en butikk på Fagernes.
For Jørgen blir idyllen kortvarig. Både bygdefolk og miljøvernere protesterer mot det nye byggefeltet, og snart finner han campingvognen veltet og ramponert og en av de innleide håndverkerne blir sporløst borte. Jørgen Haug skjønner at noen vil stanse byggingen. Med alle mulige midler. Er det en sammenheng med drapet på Fagernes?
Omgitt av usynlige og ukjente fiender opplever Haug sitt livs drama opp på fjellet.
"... en sjarmerende 'bygdekrim', perfekt for lesere som vil tilbake til naturen - også innenfor sjangeren. (...) Menneskene er levende, og naturskildringene er skrevet med stor glød."
May Grethe Lerum, VG

"Handlingen drives frem i et rykende tempo, og han makter å holde spenningen gjennom hele romanen. (...) Jaran Dammann har skrevet en vellykket roman som frister til en fortsettelse."
Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten

"Anbefales."
Marion Br. Dahl, Sandefjords Blad

Fakta

Hvordan lese denne e-boka?