Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Møt meg i paradis

kriminalroman

«Merk deg navnet Heine Bakkeid først som sist. Hans andre krimroman er fascinerende nordic noir av høy kvalitet. ... Bakkeid har skapt en karakter og et univers som helt fortjent kan bringe ham ut til store leserkretser. »

VG

Den tidligere avhørslederen Thorkild Aske blir overtalt til å bistå den kjente krimforfatteren Milla Lind med research til hennes nye bok. Linds forrige konsulent, også en tidligere politimann, ble drept mens de jobbet med Millas krimfortelling, som skal ta utgangspunkt i en sak fra virkeligheten der to unge jenter på mystisk vis har forsvunnet fra en barnevernsinstitusjon. Les mer

99,-

169,- Spar: 70,-

Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Den tidligere avhørslederen Thorkild Aske blir overtalt til å bistå den kjente krimforfatteren Milla Lind med research til hennes nye bok. Linds forrige konsulent, også en tidligere politimann, ble drept mens de jobbet med Millas krimfortelling, som skal ta utgangspunkt i en sak fra virkeligheten der to unge jenter på mystisk vis har forsvunnet fra en barnevernsinstitusjon. Men ganske snart skjønner Aske at ingenting er slik han første trodde, verken med savnetsaken, med Milla Lind eller med drapet på mannen han tok over for ¿

Møt meg i paradis er andre bok om Thorkild Aske.

«Merk deg navnet Heine Bakkeid først som sist. Hans andre krimroman er fascinerende nordic noir av høy kvalitet» Elin Brend Bjørhei, VG (Terningkast 6)

«Spennende, original krim med bra tempo (...) det er et driv over boka som er langt over de fleste andre krimromaner.» Ørjan Greiff Johnsen, Adresseavisen (Terningkast 5)

«... en kriminalroman som ypper seg mot de aller, aller beste. Heine Bakkeid har levert igjen, og jeg ser allerede frem til bok nummer tre.» Kjell Rune Henriksen, Harstad Tidende (Terningkast 6)

Medlemsvurdering:
En veldig spennende bok. Meget godt skrevet. Jeg venter på neste bok

Mai-Britt Nesterud

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203363412
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Serie
Thorkild Aske 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Merk deg navnet Heine Bakkeid først som sist. Hans andre krimroman er fascinerende nordic noir av høy kvalitet. ... Bakkeid har skapt en karakter og et univers som helt fortjent kan bringe ham ut til store leserkretser. »

Elin Brend Bjørhei, VG

«... en kriminalroman som ypper seg mot de aller, aller beste. Heine Bakkeid har levert igjen, og jeg ser allerede frem til bok nummer tre.»

Kjell Rune Henriksen, Harstad Tidende

«Spennende, original krim med bra tempo (...) det er et driv over boka som er langt over de fleste andre krimromaner.»

Ørjan Greiff Johnsen, Adresseavisen

Kunders vurdering

E
Elin – 01.08.2018

– Utrolig spennende fra første side.

M
Mai-Britt Nesterud – 22.07.2018

– En veldig spennende bok. Meget godt skrevet. Jeg venter på neste bok

E
Elin – 29.06.2018

– Spennende fra første side. Umulig å legge fra seg.

B
Birgitte Andersen – 09.04.2018

– Møt meg i paradis

Oppdag mer

Bøker som ligner på Møt meg i paradis:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-
X
Ny!

X

Pascal Engman
Innbundet 
349,- 399,-
 

Se flere

Logg inn

Handlekurv