Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Nattefrost

Et eldre ektepar blir funnet døde i sitt hjem, Villa Skogly. Det dreier seg tilsynelatende om en familietragedie i en av Hamars mest velansette familier.

Det er overbetjent Jonfinn Valmanns samboer Anita Hegg som står for etterforskningen. Les mer

349,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Et eldre ektepar blir funnet døde i sitt hjem, Villa Skogly. Det dreier seg tilsynelatende om en familietragedie i en av Hamars mest velansette familier.

Det er overbetjent Jonfinn Valmanns samboer Anita Hegg som står for etterforskningen. Med en stigende følelse av ubehag går det opp for henne at Valmann tidligere pleiet nær kontakt med familien. Han er merkelig uvilling til å forklare seg om dette vennskapet. Hva er det han vil skjule for sine kolleger og for samboeren?

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242135827
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Serie
Jonfinn Valmann 3

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

M
Mariana – 01.08.2008

– Det dukker opp to lik av et vel ansett ektepar i Hamar. Anita Hegg, samboeren til Jonfinn Valmann, blir satt på saken. Parallelt med dette etterforsker Valmann et likfunn i nabokommunen. Etter hvert får Hegg vite at samboeren i sine yngre dager pleiet kontakt med det drepte ekteparets sønn, og hun frustreres over at han til stadighet blander seg inn i hennes etterforskning. Skjuler Valmann noen hemmeligheter fra fortiden? Og hvor befinner ekteparets sønn og datter seg? Mange oppfatninger må revurderes underveis i etterforskningen, også bildet av det tilsynelatende vellykkede ekteparet. Faldbakken har levert nok en glitrende krim! Jeg er fra før av en ihuga Faldbakken-fan, og det er personbeskrivelsene og de svært troverdige dialogene mellom personene i boka som fenger, i tillegg til oppbyggingen av spenning. Jeg opplevde også at Helge Winther-Larsens opplesning fungerte svært godt! Mang en gang ble jeg sittende og humre når han ga de ulike personene i boka ulike stemmer og dialekter.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Nattefrost:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv