Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Nattefrost

kriminalroman

Et eldre ektepar blir funnet døde i sitt hjem, Villa Skogly. Det dreier seg tilsynelatende om en familietragedie i en av Hamars mest velansette familier.

Det er overbetjent Jonfinn Valmanns samboer Anita Hegg som står for etterforskningen. Les mer

229,-
Sendes innen 1 virkedag
Et eldre ektepar blir funnet døde i sitt hjem, Villa Skogly. Det dreier seg tilsynelatende om en familietragedie i en av Hamars mest velansette familier.

Det er overbetjent Jonfinn Valmanns samboer Anita Hegg som står for etterforskningen. Med en stigende følelse av ubehag går det opp for henne at Valmann tidligere pleiet nær kontakt med familien. Han er merkelig uvilling til å forklare seg om dette vennskapet. Hva er det han vil skjule for sine kolleger og for samboeren?

«Med Nattefrost holder Knut Faldbakken seg i det øverste sjikt innen krimgenren.»

Terje Stemland, Aftenposten

«Svært godt komponert, og veldig, veldig spennende!»

Arild Rønsen i «Kriminelle fornøyelser», Klassekampen

«Toppkrim fra Faldbakken... ypperlig lesning, og Knut Faldbakken har definitivt etablert seg i toppsjiktet av skandinavisk krimlitteratur.»

Ørjan Greiff Johnsen, Adresseavisen

«Overbetjent Jonfinn Valmann har med bare tre bøker tatt steget opp i krimeliten, og Knut Faldbakken har vist seg som en stødig og stilsikker sjangerforfatter.»
Kurt Hanssen, Dagbladet

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
275
ISBN
9788205367159
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Format
19 x 12 cm
Serie
Jonfinn Valmann 3
Gyldendal krim

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

M
Mariana – 01.08.2008

– Det dukker opp to lik av et vel ansett ektepar i Hamar. Anita Hegg, samboeren til Jonfinn Valmann, blir satt på saken. Parallelt med dette etterforsker Valmann et likfunn i nabokommunen. Etter hvert får Hegg vite at samboeren i sine yngre dager pleiet kontakt med det drepte ekteparets sønn, og hun frustreres over at han til stadighet blander seg inn i hennes etterforskning. Skjuler Valmann noen hemmeligheter fra fortiden? Og hvor befinner ekteparets sønn og datter seg? Mange oppfatninger må revurderes underveis i etterforskningen, også bildet av det tilsynelatende vellykkede ekteparet. Faldbakken har levert nok en glitrende krim! Jeg er fra før av en ihuga Faldbakken-fan, og det er personbeskrivelsene og de svært troverdige dialogene mellom personene i boka som fenger, i tillegg til oppbyggingen av spenning. Jeg opplevde også at Helge Winther-Larsens opplesning fungerte svært godt! Mang en gang ble jeg sittende og humre når han ga de ulike personene i boka ulike stemmer og dialekter.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Nattefrost:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
99,- 399,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Handlekurv