Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Natteløperen

roman

«Natteløperen er nok en innsiktsfull krim om dem som befinner seg på utsiden. En stor fortelling i et lite format, fortalt av en forfatter som fortsatt er på topp i sin sjanger. Etter 18 utgitte krimromaner er det veldig godt gjort!»

Elin Brend Bjørhei, VG

NY FEBER-KRIM!

Meidel Jonsson finner farfaren sin død i huset. Atten år gammel er Meidel plutselig alene i livet. I hodet sitt har han mange kamre: et for lek, et for gode ideer, et for faenskap. Les mer

249,-

439,- Spar: 190,-

Sendes innen 1 virkedag
NY FEBER-KRIM!

Meidel Jonsson finner farfaren sin død i huset. Atten år gammel er Meidel plutselig alene i livet. I hodet sitt har han mange kamre: et for lek, et for gode ideer, et for faenskap. Og et kammer for smerte og erkjennelse, som han vil lukke for alltid. Nå har Meidel ingenting igjen å tape. Men når han handler på Kiwi, kommer han i snakk med den unge jenta i kassen, og han aner en mulighet.

Etterforsker Eddie Feber er et kraftfelt på jobb, og hjemme har han et hus fullt av unger og kona Karmen som skriver krimromaner. Flere mennesker i byen får besøk om natten av en lysende skikkelse med et våpen i hendene. Feber har ikke mye å gå etter, annet enn en lapp der det står 833. Feber har sine helt egne metoder, noen vil si han går over grensen.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
186
ISBN
9788202769611
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Natteløperen
Format
21 x 14 cm
Nr
8209480
Serie
En Feber-krim 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Bla i boka

Anmeldelser

«Natteløperen er nok en innsiktsfull krim om dem som befinner seg på utsiden. En stor fortelling i et lite format, fortalt av en forfatter som fortsatt er på topp i sin sjanger. Etter 18 utgitte krimromaner er det veldig godt gjort!»

Elin Brend Bjørhei, VG

«En sjarmerende etterforsker og en nervepirrende gal morder. Her får du Fossum-krim av beste merke.»

Cathrine Krøger, Dagbladet

«... underholdende og elegant roman fra en av våre aller mest skarpskodde norske krimforfattere.»

Finn Stenstad, Tønsberg Blad

«... det psykologiske drama er så detaljert fremstilt at du sitter måpende igjen etter å ha slukt sidene.» «Fossum har igjen levert førsteklasses krim»

Simen Ingemundsen, Randaberg 24

«... det er driv og intensitet i storyen»

Jan-Erik Østlie, FriFagbevegelse.no

«Romanen hører hjemme i øverste hylle fordi Karin Fossum skriver uvanlig elegant. Hun skriver enkelt, variert og poetisk. Ulike miljøer tegnes stemningsfullt. Setningene kan være glassklare og megetsigende på en gang. Men viktigst av alt: Karin Fossum nøyer seg ikke med å skrive om politi og røvere. Det gjør hennes kriminalroman til mer enn en kriminalroman. [...] Karin Fossums språk er gjennomtenkt og velskrevet. Da kan et avsnitt si mer enn tusen ord.»

Atle Christiansen, Aftenposten

«De nyanserte og nærgående portrettene av det forbryterske sinn er noe av det som kjennetegner Fossums skrivestil, og som løfter henne over fra den rene krim til lesere med en hang til det skjønnlitterære.»

Ola H. Hegdal, NRK

«Det er beskrivelsene og avsløringene av disse kombinasjonene og variasjonene i menneskelig atferd som gjør Karin Fossums krimromaner til sterke leseopplevelser. Hun slipper oss inn i de mørke avkroker, og viser fram mennesker som lever i grenseland. Natteløperen er en slik person. Han er ikke lett å like, men det er mulig å hente fram litt sympati for ham. Hos Karin Fossum går det ikke alltid bra til slutt. Men hun klarer å holde leseren på tå hev gjennom drøye 200 sider også denne gangen.»

Turid Larsen, Dagsavisen

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Natteløperen:

Macbeth
169,-

Macbeth

Jo Nesbø
Innbundet 
169,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Macbeth
169,-

Macbeth

Jo Nesbø
Innbundet 
169,- 399,-
 
Skoddehav
199,-

Skoddehav

Kristina Ohlsson
Innbundet 
199,- 399,-
 

Offer

Jørn Lier Horst
Innbundet 
375,- 429,-
 
Løgnere
3 for 2

Løgnere

Trude Teige
Innbundet 
249,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv