Natteløperen

roman

Serie: En Feber-krim 2

«... det psykologiske drama er så detaljert fremstilt at du sitter måpende igjen etter å ha slukt sidene.» «Fossum har igjen levert førsteklasses krim»

, Randaberg 24 Terningkast 5
NY FEBER-KRIM!

Meidel Jonsson finner farfaren sin død i huset. Atten år gammel er Meidel plutselig alene i livet. I hodet sitt har han mange kamre: et for lek, et for gode ideer, et for faenskap. Les mer
Bestselgende forfatter
Sidevender
Spenning
Drap
Vår pris
299,-
Spar
140,-

Veil. pris: 439,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 299,-
Spar: 140,-

Veil. pris: 439,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

NY FEBER-KRIM!

Meidel Jonsson finner farfaren sin død i huset. Atten år gammel er Meidel plutselig alene i livet. I hodet sitt har han mange kamre: et for lek, et for gode ideer, et for faenskap. Og et kammer for smerte og erkjennelse, som han vil lukke for alltid. Nå har Meidel ingenting igjen å tape. Men når han handler på Kiwi, kommer han i snakk med den unge jenta i kassen, og han aner en mulighet.

Etterforsker Eddie Feber er et kraftfelt på jobb, og hjemme har han et hus fullt av unger og kona Karmen som skriver krimromaner. Flere mennesker i byen får besøk om natten av en lysende skikkelse med et våpen i hendene. Feber har ikke mye å gå etter, annet enn en lapp der det står 833. Feber har sine helt egne metoder, noen vil si han går over grensen.
ANMELDELSER:

Terningkast 5 Simen Ingemundsen, Randaberg 24
Terningkast 5 Cathrine Krøger, Dagbladet
Terningkast 5 Finn Stenstad, Tønsberg Blad
Terningkast 5 Elin Brend Bjørhei, VG

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 186
ISBN: 9788202769611
Utgave: 1. utg.
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8209480
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«... det psykologiske drama er så detaljert fremstilt at du sitter måpende igjen etter å ha slukt sidene.» «Fossum har igjen levert førsteklasses krim»

, Randaberg 24 Terningkast 5

«En sjarmerende etterforsker og en nervepirrende gal morder. Her får du Fossum-krim av beste merke.»

, Dagbladet Terningkast 5

«... underholdende og elegant roman fra en av våre aller mest skarpskodde norske krimforfattere.»

, Tønsberg Blad Terningkast 5

«Natteløperen er nok en innsiktsfull krim om dem som befinner seg på utsiden. En stor fortelling i et lite format, fortalt av en forfatter som fortsatt er på topp i sin sjanger. Etter 18 utgitte krimromaner er det veldig godt gjort!»

, VG Terningkast 5

«Romanen hører hjemme i øverste hylle fordi Karin Fossum skriver uvanlig elegant. Hun skriver enkelt, variert og poetisk. Ulike miljøer tegnes stemningsfullt. Setningene kan være glassklare og megetsigende på en gang. Men viktigst av alt: Karin Fossum nøyer seg ikke med å skrive om politi og røvere. Det gjør hennes kriminalroman til mer enn en kriminalroman. [...] Karin Fossums språk er gjennomtenkt og velskrevet. Da kan et avsnitt si mer enn tusen ord.»

, Aftenposten

«... det er driv og intensitet i storyen»

, FriFagbevegelse.no

«De nyanserte og nærgående portrettene av det forbryterske sinn er noe av det som kjennetegner Fossums skrivestil, og som løfter henne over fra den rene krim til lesere med en hang til det skjønnlitterære.»

, NRK

«Det er beskrivelsene og avsløringene av disse kombinasjonene og variasjonene i menneskelig atferd som gjør Karin Fossums krimromaner til sterke leseopplevelser. Hun slipper oss inn i de mørke avkroker, og viser fram mennesker som lever i grenseland. Natteløperen er en slik person. Han er ikke lett å like, men det er mulig å hente fram litt sympati for ham. Hos Karin Fossum går det ikke alltid bra til slutt. Men hun klarer å holde leseren på tå hev gjennom drøye 200 sider også denne gangen.»

, Dagsavisen