Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Natteløperen

roman

«... underholdende og elegant roman fra en av våre aller mest skarpskodde norske krimforfattere.»

Finn Stenstad, Tønsberg Blad

NY FEBER-KRIM!
Meidel Jonsson finner farfaren sin død i huset. Atten år gammel er Meidel plutselig alene i livet. I hodet sitt har han mange kamre: et for lek, et for gode ideer, et for faenskap. Og et kammer for smerte og erkjennelse, som han vil lukke for alltid. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
NY FEBER-KRIM!
Meidel Jonsson finner farfaren sin død i huset. Atten år gammel er Meidel plutselig alene i livet. I hodet sitt har han mange kamre: et for lek, et for gode ideer, et for faenskap. Og et kammer for smerte og erkjennelse, som han vil lukke for alltid. Nå har Meidel ingenting igjen å tape. Men når han handler på Kiwi, kommer han i snakk med den unge jenta i kassen, og han aner en mulighet.

Etterforsker Eddie Feber er et kraftfelt på jobb, og hjemme har han et hus fullt av unger og kona Karmen som skriver krimromaner. Flere mennesker i byen får besøk om natten av en lysende skikkelse med et våpen i hendene. Feber har ikke mye å gå etter, annet enn en lapp der det står 833. Feber har sine helt egne metoder, noen vil si han går over grensen.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202770587
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Natteløperen
Serie
En Feber-krim 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Anmeldelser

«... underholdende og elegant roman fra en av våre aller mest skarpskodde norske krimforfattere.»

Finn Stenstad, Tønsberg Blad

«... det psykologiske drama er så detaljert fremstilt at du sitter måpende igjen etter å ha slukt sidene.» «Fossum har igjen levert førsteklasses krim»

Simen Ingemundsen, Randaberg 24

«En sjarmerende etterforsker og en nervepirrende gal morder. Her får du Fossum-krim av beste merke.»

Cathrine Krøger, Dagbladet

«Natteløperen er nok en innsiktsfull krim om dem som befinner seg på utsiden. En stor fortelling i et lite format, fortalt av en forfatter som fortsatt er på topp i sin sjanger. Etter 18 utgitte krimromaner er det veldig godt gjort!»

Elin Brend Bjørhei, VG

«Romanen hører hjemme i øverste hylle fordi Karin Fossum skriver uvanlig elegant. Hun skriver enkelt, variert og poetisk. Ulike miljøer tegnes stemningsfullt. Setningene kan være glassklare og megetsigende på en gang. Men viktigst av alt: Karin Fossum nøyer seg ikke med å skrive om politi og røvere. Det gjør hennes kriminalroman til mer enn en kriminalroman. [...] Karin Fossums språk er gjennomtenkt og velskrevet. Da kan et avsnitt si mer enn tusen ord.»

Atle Christiansen, Aftenposten

«... det er driv og intensitet i storyen»

Jan-Erik Østlie, FriFagbevegelse.no

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Natteløperen:

Macbeth
3 for 2

Macbeth

Jo Nesbø
Innbundet 
99,- 399,-

Memoria

David Lagercrantz
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv