Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Post mortem

Tilsynelatende tilfeldig og uten motiv, har en seriemorder kvalt tre kvinner på deres eget badeværelse. Det eneste fellestrekket er at mordene alltid skjer tidlig søndag morgen. Rettsmedisiner Kay Scarpetta jakter på morderen, samtidig som hun må verne om både sin egen karriere og sitt omdømme. Les mer

149,-
E-bok
Ikke i salg
Tilsynelatende tilfeldig og uten motiv, har en seriemorder kvalt tre kvinner på deres eget badeværelse. Det eneste fellestrekket er at mordene alltid skjer tidlig søndag morgen. Rettsmedisiner Kay Scarpetta jakter på morderen, samtidig som hun må verne om både sin egen karriere og sitt omdømme. Dette er forfatterens debutbok og den første romanen om Kay Scarpetta.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205402324
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Originaltittel
Postmortem
Serie
Kay Scarpetta 1

Kunders vurdering

i
indi – 04.11.2009

– "Post Mortem" er Patricia Cornwells første bok i rekken av bøker med rettsmedisiner Kay Scarpetta i hovedrollen. En seriemorder er løs i Richmond, Virginia, og står til nå bak drapet på tre forskjellige kvinner. Politiet klarer ikke å finne noe mønster i udådene, bortsett fra at alle drapene er utført tidlig lørdags morgen. Så skjer et fjerde drap, og rettsmedisiner Scarpetta kjemper en fortvilet kamp mot klokken for å forhindre at flere blir drept. Men det krever at hun finner spor som kan hjelpe politiet. "Post mortem" er en intens og spennende bok som gir et levende bilde av politiets og rettsmedisinerens arbeid, samtidig som Scarpetta gir den et personlig preg. Boken er velkomponert og fengslende og forfatterens kunnskaper gir den en grøssende troverdighet. Dette er en historie det er vanskelig å legge fra seg, og som det er verd å lese.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Post mortem:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv