Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Ringmannen

«I den åttende boken om Anton Brekke vil man kanskje tro man har fått nok. Men jeg vil heller si at nå vil vi ha mer.»

Fredriksstad Blad

Kan et brutalt drap i Fredrikstad henge sammen med en forsvinning i Moss? Magnus Torp og Anton Brekke blir utsatt for store prøvelser i Ringmannen.

Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Sendes innen 3 virkedager

Ringmannen

Kan et brutalt drap i Fredrikstad henge sammen med en forsvinning i Moss? Magnus Torp og Anton Brekke blir utsatt for store prøvelser i Ringmannen.

Cecilie Olin kom aldri hjem etter en tur på byen med venninner. To dager senere blir hun funnet kvalt. Kroppen er grovt mishandlet. Den massive volden er påført post mortem og ser ut til å stamme fra et raseri som er så voldsomt at det nesten er nødt til å være personlig. Ektemannen kommer snart på etterforskernes radar, men så blir en ny kvinne meldt savnet. Finnes det noen forbindelse mellom de to kvinnene? Etterforskerne leter i alle kriker og kroker av ofrenes liv, men resultatet er magert. Og når gifteringen til den forsvunne kvinnen blir funnet i postkassa, ser det ut til at hun har dratt sin kos for egen maskin.

Denne gangen tar det lang tid før Magnus får hjelp av Anton, og da har Anton et helt annet motiv enn å fange Cecilie Olins drapsmann.

Bistand fra Kripos
Magnus Torp er sendt fra Kripos for å bistå det lokale politiet. Sporene han følger, skal til slutt føre ham over 20 år tilbake i tid, til et uoppklart drap 60 mil unna. En student i Volda ble drept på samme måte, drapet er så likt at den rutinerte rettsmedisineren hevder at det bare er navn og alder på ofrene som skiller. Det må finnes en kobling, men hvilken?

Antons demoner
Samtidig forsøker Torp å dra sin tidligere kollega Anton Brekke opp fra dypet. Anton har mistet jobben i politiet, og jobber nå på sykehuset Kalnes. Der passer han på pasienter som er innlagt på psykiatrisk avdeling og som trenger kontinuerlig tilsyn. Brekke tror ikke det er mulig å komme nærmere bunnen. Han tar grundig feil.

Dårlig magefølelse
«Når fakta og logikk uteblir, så skal du følge magefølelsen», sier Anton Brekke til Magnus. Magefølelsen har gitt ham mange seire, men den har også påført ham noen solide smeller.

Denne gangen tar det lang tid før Magnus får hjelp av Anton, og da har Anton et helt annet motiv enn å fange Cecilie Olins drapsmann. For denne gangen er det blitt personlig. Anton er en gambler, men denne gangen er innsatsen i høyeste laget …

Leserfavoritt
Jan Erik-Fjell har opparbeidet seg en solid leserskare i en rekke land. Mange venter spent på å lese mer om Anton Brekke. Etter hendelsene i forrige bok, Gråsonen, valgte han å slutte i politiet. I løpet av Ringmannen oppdager både Brekke og leserne at du kanskje kan ta mannen ut av politiet, men du kan ikke ta politietterforskeren ut av mannen. Det er bare å glede seg til et actionpakket eventyr med Anton Brekke i førersetet – Ringmannen er ikke lett å legge fra seg!

 

Medlemsvurdering:
Anbefales på det varmeste! Sår, varm og fin. En favoritt

Anette

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Strawberry Publishing
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
379
ISBN
9788234700798
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
21 x 14 cm
Serie
Anton Brekke 8

Medlemsblad

Utdrag

Om forfatteren

JAN-ERIK FJELL (f. 1982) debuterte med et brak i 2010 med Bokhandlerprisvinneren Tysteren. Han har skrevet totalt åtte krimromaner om Anton Brekke. Fjell har et stort og trofast publikum. Det er solgt mer enn en halv million eksemplarer av bøkene hans fordelt på 14 land.

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«I den åttende boken om Anton Brekke vil man kanskje tro man har fått nok. Men jeg vil heller si at nå vil vi ha mer.»

Anette Torjusen, Fredriksstad Blad

Kunders vurdering

H
Hege – 25.10.2022

– Ringmannen

A
Anne Lise Karlsen – 19.10.2021

– Ringmannen

A
Anette – 21.09.2021

– Anbefales på det varmeste! Sår, varm og fin. En favoritt

A
Anette – 21.09.2021

– Anbefales på det varmeste! Sår, varm og fin. En favoritt

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ringmannen:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Offer

Jørn Lier Horst
Innbundet 
375,- 429,-

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-
Byttet
Ny!

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
393,- 449,-
Mirage
Ny!

Mirage

Camilla Läckberg
Innbundet 
375,- 429,-
 

Hitra

Samuel Bjørk
Innbundet 
375,- 429,-

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv