Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Ritualer

kriminalroman

«Mo Hayder med årets påskekrim.» Hamar Arbeiderblad

Like etter lunsj en dag i april, ni fot under vann, griper politidykker Flea Marley i Bristol tak i en menneskehånd. At den ikke er festet til en arm, er foruroligende nok. Les mer

229,-
Sendes innen 1 virkedag
«Mo Hayder med årets påskekrim.» Hamar Arbeiderblad

Like etter lunsj en dag i april, ni fot under vann, griper politidykker Flea Marley i Bristol tak i en menneskehånd. At den ikke er festet til en arm, er foruroligende nok. Mer foruroligende er det imidlertid at politiet neste dag finner nok en hånd ? fra samme person.
Afrikansk overtro, rituelle lemlestelser, barneprostitusjon og narkotikamisbruk. Dette er noen av ingrediensene i denne velskrevne kriminalromanen. Den første i en serie.
Ritualer gikk i 2008 inn på listen over årets ti på topp-thrillere i The Times.
Lars Helge Nilsen, Bergens Tidende
«Imponerende godt komponert thriller med lang og blodig ingrediensliste.»Kine Hult, Stavanger Aftenblad
«? mesterlig, intens, skremmende
avgjort en av de beste kriminalromanene i 2008.»The Globe and Mail
Mo Hayders offisielle hjemmeside
Om Mo Hayder på wikipedia

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
391
ISBN
9788205408036
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
Ritual
Format
12 x 18 cm
Serie
Flea Marley 1
Jack Caffery 3
Gyldendal krim

Kunders vurdering

j
joanne – 03.09.2010

– Før jeg hørte denne lydboken, hadde jeg kun lest Mo Hayders "Fuglemannen", og siden jeg likte den såpass godt, hadde jeg også store forventninger til "Ritualer". Jeg fikk denne lydboken i gave til min bursdag, og det er utvilsomt den mest skremmende presangen jeg har fått! Den tredje boka om Jack Caffrey er intens og grotesk, og dette er ikke noe du hører på dersom du har planer om en natt i dyp og rolig søvn. På den annen side er det av og til litt forfriskende å bli en smule redd, ikke sant? Bokens handling er bygget opp rundt mange alvorlige og mørke tema, som narkotika, prostitusjon og intense ritualer, og dette er ikke akkurat en skrivestil som vil minne om Agatha Christie, for å si det slik. Her drives Flea og Caffrey dypt inn i Bristols mørkere miljøer, der de jakter eieren av et par avkappede hender, en forsvunnet ung mann, en jakt som fører dem inn i en mørk og farlig tilværelse, samtidig som både Flea og Caffrey har et privatliv som ikke er roser og tulipaner! Boken er spennende og svært så original.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ritualer:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dalen

Bernard Minier
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Handlekurv