Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Rødsonen

roman

"Snipp, snapp, snute...."

VG

En norsk representant for Regnskogsfondet blir funnet hodeløs i Tanjung på Ny-Guinea. Og ikke lenge etter dukker kroppen til den norske etterforskeren som blir sendt ned for å oppklare mordet opp. Også hodeløs. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager
En norsk representant for Regnskogsfondet blir funnet hodeløs i Tanjung på Ny-Guinea. Og ikke lenge etter dukker kroppen til den norske etterforskeren som blir sendt ned for å oppklare mordet opp. Også hodeløs. Skarphedin Olsen er neste mann ut. Han overtaler nevøen, Fredric Drum, til å bli med til Tanjung som er et mareritt av fuktig hete, lovløse tilstander og fattigdom.

I denne tiende romanen om Fredric Drum og Skarpehdin Olsen sluttes en sirkel. Gert Nygårdshaug har skapt en imponerende krimserie som elegant bringes til en ende med Rødsonen.

Medlemsvurdering:
Dette er den 10. og ifølge Nygårdshaug den siste boken om Fredric Drum. Denne gangen er handlingen lagt til Ny Guinea og bl.a. ulovlig hogst og eksport av tømmer. En politimann er rapportert død, og Drums onkel Skarphedin Olsen blir sendt i hans sted. Skarphedin Olsen klarer å lure sin nevø til å bli med. I kjent Nygårdshaug-stil skjer det mystiske og uforklarlige ting underveis. Kriminalhistorien blir etterhvert ulidelig spennende, avlutningen er intet unntak. Da dette skal være den siste boken om Fredric Drum, er det også laget en egen slutt for hele serien. Litt trist at dette var den siste boken. Jeg har hatt stor glede av disse ti bøkene, og kommer til å savne å følge hovedpersonene videre.

Bubba

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
334
ISBN
9788202567897
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
21 x 13 cm
Serie
Drum-serien 10
Fredric Drum og Skarphedin Olsen 10

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

"Snipp, snapp, snute...."

Helge Ottesen, Varden

"Det finnes ingen forfattere i verden som skriver krim som Gert Nygårdshaug (...) Gert Nygårdshaug avslutter sin eksepsjonelle krimserie om Fredrik Drum til meget i stil."

Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

"-- full klaff for Gert Nygårdshaug.... han har også fullført den beste norske krimserien noensinne." Les hele anmeldelsen

Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

"Et triumferende og vemodig farvel med Fredric Drum."

Kurt Hanssen, Dagbladet

"Hadde det vært opp til meg, skulle Gert Nygårdshaug vært både verdensberømt og søkkrik. Han avslutter nå sin tibindskrimserie på utmerket vis. "

Ingrid Brekke, Aftenposten

Kunders vurdering

B
Bubba – 08.03.2007

– Dette er den 10. og ifølge Nygårdshaug den siste boken om Fredric Drum. Denne gangen er handlingen lagt til Ny Guinea og bl.a. ulovlig hogst og eksport av tømmer. En politimann er rapportert død, og Drums onkel Skarphedin Olsen blir sendt i hans sted. Skarphedin Olsen klarer å lure sin nevø til å bli med. I kjent Nygårdshaug-stil skjer det mystiske og uforklarlige ting underveis. Kriminalhistorien blir etterhvert ulidelig spennende, avlutningen er intet unntak. Da dette skal være den siste boken om Fredric Drum, er det også laget en egen slutt for hele serien. Litt trist at dette var den siste boken. Jeg har hatt stor glede av disse ti bøkene, og kommer til å savne å følge hovedpersonene videre.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Rødsonen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Handlekurv