Rødsonen - Gert Nygårdshaug

Rødsonen

Serie: Fredric Drum og Skarphedin Olsen 10

«Snipp, snapp, snute....»

, Varden Terningkast 5
En norsk representant for Regnskogsfondet blir funnet hodeløs i Tanjung på Ny-Guinea. Og ikke lenge etter dukker kroppen til den norske etterforskeren som blir sendt ned for å oppklare mordet opp. Også hodeløs. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

En norsk representant for Regnskogsfondet blir funnet hodeløs i Tanjung på Ny-Guinea. Og ikke lenge etter dukker kroppen til den norske etterforskeren som blir sendt ned for å oppklare mordet opp. Også hodeløs. Skarphedin Olsen er neste mann ut. Han overtaler nevøen, Fredric Drum, til å bli med til Tanjung som er et mareritt av fuktig hete, lovløse tilstander og fattigdom.

I denne tiende romanen om Fredric Drum og Skarpehdin Olsen sluttes sirkelen. Gert Nygårdshaug har skapt en imponerende krimserie som elegant bringes til ende med Rødsonen.
ANMELDELSER:

Terningkast 6 VG
Terningkast 5 Helge Ottesen, Varden

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 334
ISBN: 9788202365981
Utgave: 1. utg.
Format: 19 x 12 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Snipp, snapp, snute....»

, Varden Terningkast 5

«Det finnes ingen forfattere i verden som skriver krim som Gert Nygårdshaug (...) Gert Nygårdshaug avslutter sin eksepsjonelle krimserie om Fredrik Drum til meget i stil.»

, Adresseavisen

«-- full klaff for Gert Nygårdshaug.... han har også fullført den beste norske krimserien noensinne." Les hele anmeldelsen»

, Hamar Arbeiderblad

«Et triumferende og vemodig farvel med Fredric Drum.»

, Dagbladet

«Hadde det vært opp til meg, skulle Gert Nygårdshaug vært både verdensberømt og søkkrik. Han avslutter nå sin tibindskrimserie på utmerket vis. »

, Aftenposten