Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Sekten

«Her veves Henrik Fexeus' spesialkunnskaper om den menneskelige psyke og Camilla Läckbergs evne til å skape kriminalromaner sammen på beste vis.»

Bohusläningen

Sekten er andre del i serien om etterforskeren Mina og mentalisten Vincent.

En liten gutt forsvinner fra en barnehage på Södermalm. Et av de andre barna kan fortelle at han ble med en fremmed dame for å se på valpene hun hadde i bilen. Les mer

299,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Sekten er andre del i serien om etterforskeren Mina og mentalisten Vincent.

En liten gutt forsvinner fra en barnehage på Södermalm. Et av de andre barna kan fortelle at han ble med en fremmed dame for å se på valpene hun hadde i bilen. Der slutter alle spor. Politiet kobler bortføringen til en annen sak og mye tyder på at tiden er knapp dersom de skal redde vesle Ossian.

Det er først da Vincent tar kontakt med Mina og påpeker en sammenheng politiet har oversett, at etterforskningen skyter fart. Mina forsøker på sin side å gjenopprette forholdet til datteren som er blitt influenser og talerør for en bevegelse som får stadig flere tilhengere. Ganske raskt forstår Mina at datteren er med i en sekt med gruvekkende hensikter. Sammen med Vincent forsøker hun å få datteren ut og avprogrammert.

Imens er barnekidnapperen fremdeles på frifot og jakter på de aller mest sårbare.Camilla Läckberg er kjent for krimromanene fra Fjällbacka der hun selv er oppvokst. Hun har solgt over 30 millioner bøker i til sammen 60 land.

Henrik Fexeus er en svensk mentalist, forfatter og programleder. Siden 2005 har han vært en hyppig gjest i media, som ekspert på kroppsspråk og ikke-verbal kommunikasjon.

Medlemsvurdering:
En godt skrevet bok med ny vri etter at Lækberg fikk en medforfatter, hvilket gjør at jeg for første gang gir 5 stjerner.

Anne-Lynn

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Bonnier norsk forlag
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788234709104
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Kult
Serie
Mina Dabiri og Vincent Walder 2

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Her veves Henrik Fexeus' spesialkunnskaper om den menneskelige psyke og Camilla Läckbergs evne til å skape kriminalromaner sammen på beste vis.»

Bohusläningen

Kunders vurdering

A
Anja – 15.11.2022

– Sekten

E
Ellen Solbakken – 15.11.2022

– Meget spesiell bok. Kanskje litt langdryg

N
Nina Karlsen – 15.11.2022

– Sekten

A
Anne-Lynn – 18.10.2022

– En godt skrevet bok med ny vri etter at Lækberg fikk en medforfatter, hvilket gjør at jeg for første gang gir 5 stjerner.

W
Wenche – 18.10.2022

– Veldig spennende bok,ble lest ut på kort tid.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sekten:

1795

Niklas Natt och Dag
Innbundet 
169,- 399,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv