Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Siste skanse

Etter å ha jobbet i tre år som privatdetektiv returnerer Harry Bosch til Los Angeles-politiet. Han og hans tidligere partner, Kizmin Rider, blir plassert i avdelinga for uoppklarte saker. Nesten umiddelbart begynner de å jobbe med ei sak som viser seg å være både politisk brennbar og farlig. Les mer

179,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Etter å ha jobbet i tre år som privatdetektiv returnerer Harry Bosch til Los Angeles-politiet. Han og hans tidligere partner, Kizmin Rider, blir plassert i avdelinga for uoppklarte saker. Nesten umiddelbart begynner de å jobbe med ei sak som viser seg å være både politisk brennbar og farlig. Ei DNA-prøve viser seg å knytte en kjent rasist til drapet av ei farget 16 år gammel jente i 1988. Dette er den 11. romanen om Harry Bosch.

Detaljer

Forlag
Strawberry Publishing
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788284192000
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
The closers
Serie
Harry Bosch 11

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

S
Skancke – 17.01.2009

– Harry Bosch jobber med gamle, uoppklarte saker i Los Angeles. Sammen med sin kollega Kiz Rider ser de på et uløst drap på ei ung jente. Dagens teknologi kan løse gamle saker gjennom blant annet DNA-spor, men selv om de har fått match på drapsvåpenet er det ikke så enkelt for de to etterforskerne. Siden det har gått så mange år, er de fleste andre spor slettet, og de trenger en tilståelse for å få satt inn morderen. Jeg hadde tidlig mistanke til hvem som var morderen, noe som viste seg riktig. Men veien frem til at denne ble tatt var spennende og tidvis uforutsigbar. Jeg syns nok boka var litt stillestående en periode, men den tok seg godt opp mot slutten. Styrken til denne romanen syns jeg ligger i karakterportrettene av den myrdedes foreldre. Vanligvis står vi midt oppi drapet og får innsikt i hvordan det påvirker familien der og da, men i denne romanen ser vi hvordan det har påvirket valgene deres i årene etterpå en slik udåd. Alt i alt en leseverdig krim.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Siste skanse:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv