Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Skyggeriket

En tilsynelatende uskyldig mann mister livet under en voldsom eksplosjon Nordjyllandsværket - et av Danmarks siste kulldrevne kraftverker. Det som først ligner en ulykke, viser seg raskt å være et angrep, da politiet finner fragmenter av en militær kamikazedrone i ruinene. Les mer

375,-

429,- Spar: 54,-

Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
En tilsynelatende uskyldig mann mister livet under en voldsom eksplosjon Nordjyllandsværket - et av Danmarks siste kulldrevne kraftverker. Det som først ligner en ulykke, viser seg raskt å være et angrep, da politiet finner fragmenter av en militær kamikazedrone i ruinene. En radikal organisasjon påtar seg skylden for angrepet og Danmark er rammet av sitt første tilfelle av klimaterror.

Samme morgen blir en annen mann funnet drept i en villa i København. Han er sønn av landets kontroversielle klimaminister, og saken detonerer for alvor da obduksjonen viser at den drepte har hatt et heftig kokainmisbruk - og dessuten tette forbindelser til en hittil ukjent narkobande.

Er det en sammenheng mellom de to forbrytelsene? Juncker og Signe ser ingen, men så gjør deres kollegaer en oppdagelse, som tilsynelatende snur saken på hodet.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Bokmål
ISBN
9788203397967
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Skyggeriget
Serie
En Martin Juncker-krim 4

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

J
JH – 02.05.2023

– God dansk krim

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skyggeriket:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv