Gigantsalget er utvidet: inntil -70% på varer!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Søskenmysteriene

«Dette er krim skrevet med glimt i øyet.» «Lahlum skriver familiedrama slik det skal skrives.» «Jeg kan ikke annet en å bøye meg i støvet for denne fantastiske formidleren av historisk krim.»

Simen Ingemundsen, Randaberg 24

Søskenmysteriene er den tiende romanen i den klassiske serien med K2 og Patricia - og et fortettet familiedrama av en krimroman. Året er 1973. Kolbjørn «K2» Kristiansen har begynt som privatdetektiv etter motvillig å ha måttet forlate jobben sin ved Oslo politikammer. Les mer

384,-

439,- Spar: 55,-

Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Søskenmysteriene er den tiende romanen i den klassiske serien med K2 og Patricia - og et fortettet familiedrama av en krimroman. Året er 1973. Kolbjørn «K2» Kristiansen har begynt som privatdetektiv etter motvillig å ha måttet forlate jobben sin ved Oslo politikammer. En høstdag legger en ung kvinne ved navn Marlene en rød tusenlapp og et sort-hvitt-fotografi på skrivebordet hans. Mannen på fotografiet er hennes bror Daniel, som ble drept i 1963. En belastet ungdom ved navn Sverre Hansen ble dømt for drapet og skal nå løslates. Marlene har med en opplysning som trekker i tvil om riktig mann ble dømt, og gir K2 i oppdrag å komme til bunns i saken. Dagen etter oppstår et nytt drapsmysterium: Sverre Hansen blir selv skutt og drept på vei til et møte med K2 og Marlene. På K2s kontor har i mellomtiden også faren til Daniel og Marlene dukket opp. Han er fortsatt overbevist om at sønnen ble drept av Sverre Hansen, men ønsker å få oppklart sin søsters mystiske forsvinningssak fra 1939. Spørsmålet om hvem som drepte Daniel i 1963, veves sammen med spørsmålet om hvem som nå har drept den antatte drapsmannen. Et av Marlenes barndomsminner fra åstedet i 1963 åpner dessuten for en forbindelse helt tilbake til forsvinningen fra 1939. K2 famler rundt i mørke og ser seg etter hvert nødt til å gjenoppta kontakten med sin hemmelige rådgiver Patricia Borchmann ...

Medlemsvurdering:
Den tiende romanen i serien leverer. Interessant plott, troverdige karakterer og en spenning som lever til siste slutt gjør at denne boken føyer seg inn i rekken av Lahlum-bøker man kan anbefale videre. Spent på fortsettelsen.

Annar

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202777524
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Serie
K2 og Patricia 10

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Dette er krim skrevet med glimt i øyet.» «Lahlum skriver familiedrama slik det skal skrives.» «Jeg kan ikke annet en å bøye meg i støvet for denne fantastiske formidleren av historisk krim.»

Simen Ingemundsen, Randaberg 24

«forfatterens historiske bakteppe og tydelige klassestandpunkt løfter fortellingen og bidrar til å drive handlingen framover.» «Det er noe deilig nostalgisk og uskyldig over både etterforskningsarbeidet og tidsånden. Og det er ingen grunn til å tro at Lahlum vil stoppe her»

Marit Egaas, Stavanger Aftenlad

Kunders vurdering

A
Annar – 24.09.2022

– Den tiende romanen i serien leverer. Interessant plott, troverdige karakterer og en spenning som lever til siste slutt gjør at denne boken føyer seg inn i rekken av Lahlum-bøker man kan anbefale videre. Spent på fortsettelsen.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Søskenmysteriene:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv