Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Stormvakt

«Kristina Ohlsson har klart å gjøre det mange har forsøkt før henne: ta svensk krim til nye og uventede høyder.»

Arne Dahl

Første bok i Kristina Ohlssons nye serie.
Samme stormfulle natt som August Strindberg kommer til Hovenäset i Bohuslän, forsvinner den populære læreren Agnes sporløst. August har lagt Stockholm og en fremgangsrik karriere i finansbransjen bak seg for å følge drømmen om å åpne «Strindbergs second hand». Les mer

349,-

399,- Spar: 50,-

Sendes innen 1 virkedag
Første bok i Kristina Ohlssons nye serie.
Samme stormfulle natt som August Strindberg kommer til Hovenäset i Bohuslän, forsvinner den populære læreren Agnes sporløst. August har lagt Stockholm og en fremgangsrik karriere i finansbransjen bak seg for å følge drømmen om å åpne «Strindbergs second hand». Endelig skal han få drive med noe han elsker å gjøre - kjøpe og selge brukte ting - og dessuten på et sted som han har lengtet etter å dra tilbake til.

Men hele vestkystidyllen rystes av Agnes' forsvinning. Politiet, med den empatiske og engasjerte Maria Martinsson i spissen, leter etter Agnes dag og natt. Håpet om å finne henne i live svinner. Hva er det som har skjedd? Og hvorfor får August Strindberg en ubehagelig følelse av at han sitter på en del av løsningen?

Kristina Ohlsson er en av Sveriges mest populære krimforfattere. Stormvakt er den første boken i en ny krimserie med handling fra Sveriges vestkyst, og med politietterforsker Maria Martinsson og brukthandler August Strindberg i hovedrollene.

« ... denne nye serien er noe helt nytt, og utmerker seg ved en briljant fortelling, mennesker vi blir glade i og en tettvevd intrige, spennende gjennom hele boka.» LO Media, Liv Lysaker

«Det er briljant fortalt, i en lett, nærmest feel good-aktig tone til tross for alle vanskelige relasjoner og gamle historier.» Dagens Nyheter

«På mange måter kjenner man igjen Ohlssons stil i Stormvakt; hun er dyktig til å bygge opp spenning, skape stemning og skildre personer og miljøer troverdig. Men dette er også nytt og oppfriskende ...» Göteborgs-Posten

«Kristina Ohlsson skriver både hyggelig og spennende ... I Stormvakt forteller hun innsiktsfullt om vold i nære relasjoner, om forbudt kjærlighet og utroskap, om uhyggelige hendelser i fortiden.» Kristianstadsbladet

«Hun lykkes med å holde på spenningen gjennom hele boken. Her er få dramatiske øyeblikk, men det trengs ikke. Selve utredningen og gåten er mer enn nok til å sette nervene på høykant ... Alt dette fører Kristina Ohlsson så dyktig i pennen at jeg setter spørsmålstegn ved alle de innviklede kriminalromanene jeg har lest før. Det behøver ikke å være mer komplisert enn dette.» DAST Magazine

Medlemsvurdering:
Spennende bok som fenget fra første til siste side. Bra story, kan anbefale denne og jeg venter spent på neste bok fra denbe forfatteren.

Solveig Hegge

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
474
ISBN
9788205550452
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Stormvakt
Format
21 x 14 cm
Nr
8189382
Serie
Strindberg 1

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Kristina Ohlsson har klart å gjøre det mange har forsøkt før henne: ta svensk krim til nye og uventede høyder.»

Arne Dahl

«Den nye dronninga av skandinavisk krim.»

Mons Kallentoft, forfatter

«Det er briljant fortalt, i en lett, nærmest feel good-aktig tone til tross for alle vanskelige relasjoner og gamle historier.»

Dagens Nyheter

«På mange måter kjenner man igjen Ohlssons stil i Stormvakt; hun er dyktig til å bygge opp spenning, skape stemning og skildre personer og miljøer troverdig. Men dette er også nytt og oppfriskende …»

Göteborgs-Posten

«Kristina Ohlsson skriver både hyggelig og spennende … I Stormvakt forteller hun innsiktsfullt om vold i nære relasjoner, om forbudt kjærlighet og utroskap, om uhyggelige hendelser i fortiden.»

Kristianstadsbladet

Kunders vurdering

M
Marie Yvonne Berg – 06.08.2023

– Positiv bekjentskap. Er kjent med området på Vestkysten i Sverige og liker opplegget av handlingen. Relativt spennende og jag ønsker å lese mer av henne i denne serie.

M
Mette Hansen – 03.05.2022

– Gleder meg til neste bok!

s
sissel leni sundal nærø – 20.10.2021

– Ikke så spennende som Ohlsson pleier å være så denne boken levde ikke helt opp til mine forventninger.

S
Solveig Hegge – 20.10.2021

– Spennende bok som fenget fra første til siste side. Bra story, kan anbefale denne og jeg venter spent på neste bok fra denbe forfatteren.

J
Jorunn Ringås – 19.10.2021

– Stormvakt, Kristina Ohlson

H
Hallfrid Aarstein – 21.09.2021

– Stormvakt

m
mette Nordvik – 21.09.2021

– Fengende bok som holder hele veien ut.

m
mette Nordvik – 21.09.2021

– Fengende bok som holder hele veien ut.

B
Bjørn Sandnes – 21.09.2021

– Men: ikke verst! Handler i høy grad om ruinerte samboerforhold (hva annet kan man forvente i disse tider?). Men klarte å holde spenningen oppe!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Stormvakt:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Tyster

Tore Aurstad
Innbundet 
332,- 379,-
 

Skyldig

Sven Petter Næss
Innbundet 
349,- 399,-

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-
Heksen
129,-

Heksen

Camilla Läckberg
Innbundet 
129,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv