Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Totem

kriminalroman

Nominert til Bokhandlerprisen 2009.
Totem er historien om en svikefull manns pengebegjær og en annen manns fornedrelse, hat og hevnlyst. Og det er fortellingen om en kvinnes kamp for et verdig liv for seg selv og sitt barn, en kamp hun er villig til å kjempe med alle midler. Les mer

229,-
Sendes innen 1 virkedag
Nominert til Bokhandlerprisen 2009.
Totem er historien om en svikefull manns pengebegjær og en annen manns fornedrelse, hat og hevnlyst. Og det er fortellingen om en kvinnes kamp for et verdig liv for seg selv og sitt barn, en kamp hun er villig til å kjempe med alle midler.

«Det er svært underholdende å følge med når en dreven forfatter utleverer sine personer så nådeløst og forutbestemt som Knut Faldbakken gjør i Totem. Den gjennomførte språklige elegansen og den lune humoren gjør at boka blir en ren nytelse å lese, og nok en gang har Faldbakken bevist sitt helt usedvanlige talent som kriminalforfatter.»
Kurt Hanssen, Dagbladet

«En solid Faldbakken-krim av godt merke.»
Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

«Faldbakken har her levert sin morsomste og mest fantasifulle krim noensinne, han leker seg i ren Elmore Leonard-stil og skriver som om han skulle vært i Hollywood.»
Lars Helge Nilsen, Bergens Tidende

«... en god leseopplevelse.»
Turid Larsen, Dagsavisen

Om Knut Faldbakken på wikipedia

Fordypningsartikkel om Knut Faldbakken på store.norske.leksikon.no

Forfattersider på dagbladet.no

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
318
ISBN
9788205396302
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Format
18 x 11 cm
Serie
Jonfinn Valmann 6
Gyldendal krim

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

G
Glad i bøker – 07.12.2009

– I boka "Totem" får vi møte en mann som kommer til Hamar. Dagen etter blir han brutalt drept i en fargehandel. Politiet står uten spor etter gjerningsmannen. Vitner beskriver ham som vanlig og anonym. Jonfinn Valmann og hans kollegaer starter jakten. Jakten tar oss inn i en kriminell verden med torpedoer, trafficking og velorganiserte øst-europeere. Etterhvert dukker flere lik opp, Og Valmann selv blir kjørt ned og skadet. I denne boka ser vi saken like mye fra forbryterens side, og det er litt spesielt. Boka er spennende og fengende, og den inneholder kjærlighet, svik og løgner. Disse ingrediensene har til sammen blitt en bra bok.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Totem:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Graven

Monika N. Yndestad
Paperback 
199,-
 

Natt

Bernard Minier
Paperback 
199,-

Logg inn

Handlekurv