Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Tyskerungen

Hvorfor har Erica Falcks mor tatt vare på en tysk medalje fra andre verdenskrig? Erica finner medaljen i en gammel kiste på loftet - sammen med morens dagbøker og en liten barnegenser med flekker av blod. Les mer

229,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Hvorfor har Erica Falcks mor tatt vare på en tysk medalje fra andre verdenskrig? Erica finner medaljen i en gammel kiste på loftet - sammen med morens dagbøker og en liten barnegenser med flekker av blod.
Hun oppsøker en pensjonert historielærer som har spesialisert seg på nazismen. Men mannen svarer unnvikende og oppfører seg underlig. Ikke lenge etter blir han funnet død. Hvorfor? I Tyskerungen er det Erica Falcks egne familiehemmeligheter som avsløres.

Camilla Läckberg (f. 1974 i Fjällbacka) debuterte som krimforfatter i 2003 og har siden skrevet fem romaner om Erica Falck og Patrik Hedström. To av disse, Predikanten (2005) og Steinhuggeren (2006), er blitt nominert til Årets bästa svenska deckare. Camilla Läckbergs bøker er solgt i over to millioner eksemplarer bare i Sverige og er filmet av svensk TV.

Tyskerungen ble kåret til «Årets påskekrim» i Aftenposten 2008. Terningkast 6. «... en meget dyktig forteller.» Terje Stemland, Aftenposten

Terningkast 5. «... en særdeles leseverdig kriminalroman.» Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Bokmål
ISBN
9788205407633
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
Tyskungen
Serie
Patrik Hedström og Erica Falck 5

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tyskerungen:

Macbeth
169,-

Macbeth

Jo Nesbø
Innbundet 
169,- 399,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv