Tyskerungen - Camilla Läckberg

Tyskerungen

; Gry Brenna (Oversetter)

Serie: Patrik Hedström og Erica Falck 5

Hvorfor har Erica Falcks mor tatt vare på en tysk medalje fra andre verdenskrig? Erica finner medaljen i en gammel kiste på loftet - sammen med morens dagbøker og en liten barnegenser med flekker av blod. Les mer
Vår pris
229,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 229,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Hvorfor har Erica Falcks mor tatt vare på en tysk medalje fra andre verdenskrig? Erica finner medaljen i en gammel kiste på loftet - sammen med morens dagbøker og en liten barnegenser med flekker av blod.
Hun oppsøker en pensjonert historielærer som har spesialisert seg på nazismen. Men mannen svarer unnvikende og oppfører seg underlig. Ikke lenge etter blir han funnet død. Hvorfor? I Tyskerungen er det Erica Falcks egne familiehemmeligheter som avsløres.

Camilla Läckberg (f. 1974 i Fjällbacka) debuterte som krimforfatter i 2003 og har siden skrevet fem romaner om Erica Falck og Patrik Hedström. To av disse, Predikanten (2005) og Steinhuggeren (2006), er blitt nominert til Årets bästa svenska deckare. Camilla Läckbergs bøker er solgt i over to millioner eksemplarer bare i Sverige og er filmet av svensk TV.

Tyskerungen ble kåret til «Årets påskekrim» i Aftenposten 2008. Terningkast 6. «... en meget dyktig forteller.» Terje Stemland, Aftenposten

Terningkast 5. «... en særdeles leseverdig kriminalroman.» Ole Jacob Hoel, Adresseavisen
ANMELDELSER:

Terningkast 6 Aftenposten

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788205407633
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Tyskungen
Format: EPUB
Filstr: 2.7 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger