Uglen - Samuel Bjørk

Uglen

Serie: Holger Munch og Mia Krüger 2

Det litt underlige radarparet Holger Munch og Mia Krüger får en ny, alvorlig sak på bordet. Holger Munch er en sindig og stødig etterforsker, han lar sporene føre etterforskningen dit de leder. Les mer

Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Det litt underlige radarparet Holger Munch og Mia Krüger får en ny, alvorlig sak på bordet. Holger Munch er en sindig og stødig etterforsker, han lar sporene føre etterforskningen dit de leder. Han er ikke først og fremst kjent for kreativiteten og de store tankesprangene - til det har han Mia Krüger. Hun er nok den underligste skruen i norsk krimlitteratur. Livet har gitt henne hard medfart, og det er så vidt hun står oppreist. Men når det kommer en utfordrende og grusom sak, finner hun paradoksalt nok viljen til å leve. Munch lar henne jobbe selvstendig og parallelt med den tradisjonelle etterforskningen, med sin unike intuisjon. I Uglen får hun virkelig bruk for de spesielle evnene sine.En dreven internasjonal spenningsforfatter.
Ole Jacob Hoel, AdresseavisenRITUELT DRAP
Uglen er like neglbitende spennende som debuten, med en hardtslående og kompleks intrige som gjør leserne hekta fra første side: En tenåringsjente blir funnet død i skogen. Hun er naken og overstrødd med fjær, og funnstedet bærer preg av noe rituelt. Holger Munch skjønner raskt at dette er en sak for Mia Krüger, de trenger hennes evne til å bevege seg langt inn i de mørkeste avkrokene av det menneskelige sinn.Grøsselig spennende krim ... er du på jakt etter litt spenning i høstmørket så er dette absolutt boken for deg!
Tine Sundal, bloggerFORSVUNNET
Den unge jenta var meldt savnet fra en omsorgsbolig, et gartneri på Hurum. Omsorgsboligen har godt rykte, gode resultater, og det er lite som tyder på at den lokale ledelsen er involvert i drapet. Forsvinningen fikk heller ikke så stor oppmerksomhet, fordi savnetmeldingen ble trukket tilbake bare et par dager senere, da den forsvunne jenta sendte en SMS til lederen av omsorgsboligen. Det underlige er at meldingen ble sendt etter at jenta beviselig var død.... jeg liker både etterforskerne Holger Munch og Mia Krüger. Jeg følger gjerne med dem videre på nye krimsaker.
Gunn Magni Galaaen, Trønder-AvisaHISTORIENS LANGE SKYGGER
Parallelt med etterforskningen følger vi en annen og like skremmende historie. To barn ble sendt til Australia av sin norske mor. Der havnet de hos en sekt med lav respekt for individet. Har disse barna noe med drapet å gjøre? Politiet avdekker etter hvert flere indisier som peker i den retningen, men Mia Krüger er ikke overbevist.

HØYSPENNING
Samuel Bjørk vinner nok ingen konkurranse der målet er å skrive mest mulig realistisk politikrim – og det er neppe meningen heller. Så lenge Bjørk skrur sammen uhyggelig spennende fortellinger av dette kaliberet, lever leserne godt med at både mordere og etterforskere er en størrelse større, galere og smartere enn i virkeligheten. Mens man leser, er det nemlig bare én ting som gjelder, og det er å lese videre, helt til siste side er vendt. Da må man vente utålmodig på neste bok.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Vigmostad Bjørke
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 523
ISBN: 9788241911941
Utgave: 1. utg.
Format: 21 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger