Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Bitre blomster

Varm Veum i nytt design!
En mann blir funnet død på bunnen av et eksklusivt svømmebasseng. En ung kvinne blir borte.

En åtte år gammel sak der lille Camilla forsvant sporløst, vekkes til live igjen. Les mer

229,-
Sendes innen 1 virkedag
Varm Veum i nytt design!
En mann blir funnet død på bunnen av et eksklusivt svømmebasseng. En ung kvinne blir borte.

En åtte år gammel sak der lille Camilla forsvant sporløst, vekkes til live igjen. Dette er bare begynnelsen på problemene den bergenske privatdetektiven Varg Veum må løse denne gangen.

«Krimhåndverk på et høyt nivå.»
Håvard Rem, Aftenposten

«Farlig skarp Veum.»
Elin Madsen, Bergensavisen

«Jo, dette er Staalesen på sitt beste.»
Jan Inge Sørbø, Stavanger Aftenblad

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
326
ISBN
9788205477148
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
19 x 12 cm
Serie
Varg Veum 8

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

m
morta – 10.09.2009

– Varg Veum, som er nettopp kommet ut igjen fra Hjellestadklinikken, drar sammen med den kvinnelige fysioterapeuten fra klinikken for å se på et hus som Veum skal passe. Når de skal se på svømmebassenget ser de at noe flyter der, det er et lik. Men når politiet kommer er Veum alene igjen, og hans kvinnelige bekjentskap er sporløst forsvunnet. Dermed må Veum igjen ut å etterforske et mord, og dette mordet kan ha en sammenheng med en forsvinning av en jente for åtte år siden. Dette er en veldig bra Veum-historie, om dumping av avfallstoffer, miljøforbrytelser og mord. Og Veum må finne alle de løse trådene og få nøstet dem sammen slik at han kan finne ut hva som har skjedd med mannen i svømmebassenget og sitt kvinnelige bekjentskap.

T
Tanja G. Rio – 21.01.2008

– Den etter hvert så kjente fiktive privatdektektiven, Varg Veum blandes på nytt opp i et mysterium, med et mye bredere spekter enn han kunne forestilt seg. Igjen blir han hovedmistenkt i en mordsak, denne gangen på en mann funnet død i et badebasseng. Hans såkalte "allierte" forsvinner også sporløst, og utsiktene ser ikke gode ut for Varg. Forsvinningene knyttes til et åtte år gammelt mysterium om en forsvunnet jente og ulovlig dumping av blåsyre. Varg står alene mot omverdenen, og mye står på spill. Særlig når Varg innser hva morderen er villig til å gjøre for å skjule sine spor. En glimrende og spennende historie, som både skjokkerer og overrasker. Særlig den uventede slutten gjør inntrykk, da saken endelig kommer for en dag.

L
Litteraturelsker – 10.08.2005

– Varg Veum er ingen perfekt mann, men som detektiv gjør han tilfeldigvis en perfekt jobb. Dette hørespillet spiller på alle spenningens strenger. Varg Veum skal passe en villa, men ender opp med å oppdage et lik. Dette liket er bare overflaten av isfjellet. Flere saker flettes sammen og Varg løser opp i flokene der politiet har mistet oversikten. Gamle tragedier har innvirkning på nye, i god Staalesen stil. Radioteateret skildrer persongalleriet, samtidig som Staalesens Bergen kommer til syne. Dette er absolutt et høreverdig teater, og det er vanskelig å slå av før det siste sporet er avspilt.

J
Johannes G. B. – 11.01.2005

– Drap, mystikk og genialitet er bare tre av mange faktorer i denne utsøkte krimmen. Varg Veum løser alle mysterier og er helt på topp! Mystikken kommer inn når Varg finner ut hvordan to saker henger sammen og plutselig er Varg midt oppi et mysterium som han til slutt klarer å løse. Han får se fryktelige scener som inneholder en rekke mord. Varg fanges inn i en høyst uvanlig familie hvor et handikappet barn står høyt. Det handikappede barnet hjelper Varg så han til slutt makter å løse den uhyre innviklede saken. Og når han først finner ut hvem som er morderen slår han ikke til med en gang, nei, han samler hele familien og forteller det som en slags poirot!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bitre blomster:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kniv
99,-

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
99,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv