Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Den som forvolder en annens død

kriminalroman

« Alt flyter så lett og proft hos Tvedt. Han har et kort og konsist språk, og en avslutning som både er overraskende og spenstig.»

Cathrine Krøger, Dagbladet

«Rettssaker kan vinnes ved mange dagers hardt arbeid, men de kan også tapes i løpet av et sekunds uoppmerksomhet, hadde en erfaren dommer en gang sagt til meg. Jeg hadde nikket og smilt, sagt meg enig, men hadde aldri skjønt hvor sant det var. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
«Rettssaker kan vinnes ved mange dagers hardt arbeid, men de kan også tapes i løpet av et sekunds uoppmerksomhet, hadde en erfaren dommer en gang sagt til meg. Jeg hadde nikket og smilt, sagt meg enig, men hadde aldri skjønt hvor sant det var. Ikke før nå.»

En tidligere voldsdømt rockemusiker blir tiltalt for voldtekt og drap. For en gangs skyld har forsvarsadvokat Mikael Brenne fått en drapssak han tror han kan vinne. Men Brenne glemmer den kanskje viktigste regelen i retten, aldri still et spørsmål hvis du ikke kjenner svaret på forhånd. Utfallet blir ikke bare en tapt sak, men også et tapt liv.

Mikael Brenne er endelig tilbake!

Medlemsvurdering:
Ble oppslukt fra første side som alltid av bøker fra Chris Tvedt

Berit Lillegraven

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202536862
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Serie
Mikael Brenne 6

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

« Alt flyter så lett og proft hos Tvedt. Han har et kort og konsist språk, og en avslutning som både er overraskende og spenstig.»

Cathrine Krøger, Dagbladet

"Advokathelten Mikael Brenne er tilbake. Det er mye å glede seg over i bokseriens sjette bind. Plottet er velutviklet, med tråder som flettes fint inn i hverandre og tar overraskende vendinger.(...) en underholdende og spennende norsk kriminalroman."

Erlend Liisberg, Bergens Tidende

"Som rettssalsdrama fungerer boken utmerket, og den gir interessante innblikk i hvordan en prosedyre bygges opp og utvikles underveis.(...) Samtidig er mye av handlingen utpreget relasjonsorientert, og her viser Chris Tvedt at han har kvaliteter som forfatter. I motsetning til litt for mange av sine krimforfatterkolleger skaper han personer som det skjer noe med underveis, de er i utvikling og bidrar dermed også til å drive handlingen videre."

Sindre Hovdenakk, VG

"Gjennomført, sikkert språk, bra persongalleri og kvalitet gjennom det hele. En ny Riverton-kandidat?"

Liv Lysaker, LO- Aktuelt

"Death metal, sexdrap og en nysgjerrig advokat utgjør et velkomment tilskudd til den norske krimlitteraturen. Da jeg leste Chris Tvedts nye (og denne gangen tydelig bergensbaserte) krim, slo det meg at det burde være flere bøker med en strafferettsadvokat i hovedrollen her på berget."

Pål Gerhard Olsen, Aftenposten

"Forsvarsadvokat Mikael Brenne er i god form etter seks års pause"

Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen

Kunders vurdering

B
Berit Lillegraven – 01.11.2016

– Ble oppslukt fra første side som alltid av bøker fra Chris Tvedt

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den som forvolder en annens død:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv