Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Dødens sirkel

kriminalroman

«Effektiv krim - igjen «Chris Tvedts serie blir tettere og får en sikrere og sikrere samklang mellom intrige, miljø, Brennes privatliv og språk for hver ny roman.Og vel aldri har språket vært finere vevd sammen med intrigen og miljøet enn i Dødens sirkel.»»

Haugesunds Avis

Rivertonprisen for beste krimroman i 2010 er tildelt Chris Tvedt for Dødens sirkel. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager

Les juryens begrunnelse

Advokat Mikael Brenne er partner i et fremgangsrikt advokatfirma og er i ferd med å bli en av landets mest profilerte forsvarsadvokater. Hans Mikkelsen, alias Grekeren, er en profesjonell forbryter med fingrene borti det meste. Å forsvare Grekeren i retten er ren rutine for Mikael Brenne, i hvert fall i begynnelsen.

Men det som begynner som en helt vanlig sak, skal snart utvikle seg til et personlig mareritt som truer med å ødelegge livet hans. For å komme bort fra sine egne problemer påtar Mikael seg å hjelpe en ung gutt som ble dømt for dobbeltdrap på to jenter på øysamfunnet Vestøy for tjuefem år siden. Nå vil han ha saken sin gjenopptatt.

Mikael Brenne drar til Vestøy uten særlig tro på å lykkes, men det skal vise seg at gamle tragedier fremdeles lever i menneskers minne, og det er ikke alle som blir glade for at det graves i gamle hemmeligheter. Og Mikael Brenne, som har tenkt at livet hans ikke kunne bli verre, oppdager snart at han tok feil. Det kan bli verre. Mye verre ...

Medlemsvurdering:
Boka Dødens sirkel fanget meg helt fra stsrten av. Advokat Mikael Brenne som er hovedpersonen opplever et mareritt i en av sine saker. Han blir beskyldt for noe og havner i fengsel.Hele livet til Brenne ser ut til å falle i grus, både privat og yrkesmessig. Han påtar seg å helpe en mann som er dømt for dobbeltdrap for å få sine problemer på avstand. Boka er svært spennende og nervepirrende. Forfatteren klarer å holde spenningen på topp gjennom hele boka, og den er svært vanskelig å legge fra seg. Både saken som Brenne ser på og hans egen spinner videre og flere overraskelser dukker opp under veis. Ting er slett ikke slik det ser ut til.

Glad i bøker

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
393
ISBN
9788202346188
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Format
19 x 12 cm
Nr
9020683
Priser
Rivertonprisen 2010
Serie
Mikael Brenne 5
Kaliber

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Effektiv krim - igjen «Chris Tvedts serie blir tettere og får en sikrere og sikrere samklang mellom intrige, miljø, Brennes privatliv og språk for hver ny roman.Og vel aldri har språket vært finere vevd sammen med intrigen og miljøet enn i Dødens sirkel.»»

Knut Holt, Fædrelandsvennen

«Ny og spennende krim fra Chris Tvedt «Tvedt har begynt å bli dreven i faget etter seks år og fem bøker, Dødens sirkel er både spennende og godt skrevet. [...] Man rekker verken å irritere seg eller kjede seg før historien ruller videre.»»

Kurt Hanssen, Dagbladet

«Full pakke fra Chris Tvedt «Femte bok i serien om advokat Mikael Brenne er en skikkelig höjdare - så fullpakket med spenning, overraskelser og snedige vendinger at klisjeen leses på strak arm ligger faretruende nær.[...] Nå puster han Staalesen, Nesbø og andre favoritter i nakken.»»

Lars Helge Nilsen, Bergens Tidende

«For gjett om det går som det suser mot slutten. Chris Tvedt skriver gnistrende godt når han er i nærheten av tinghuset. Det er umulig å legge boken fra seg når Brenne for alvor begynner å slåss for det livet han kjenner.»

Monika Nordland Yndestad, Bergensavisen

Kunders vurdering

G
Glad i bøker – 06.10.2010

– Boka Dødens sirkel fanget meg helt fra stsrten av. Advokat Mikael Brenne som er hovedpersonen opplever et mareritt i en av sine saker. Han blir beskyldt for noe og havner i fengsel.Hele livet til Brenne ser ut til å falle i grus, både privat og yrkesmessig. Han påtar seg å helpe en mann som er dømt for dobbeltdrap for å få sine problemer på avstand. Boka er svært spennende og nervepirrende. Forfatteren klarer å holde spenningen på topp gjennom hele boka, og den er svært vanskelig å legge fra seg. Både saken som Brenne ser på og hans egen spinner videre og flere overraskelser dukker opp under veis. Ting er slett ikke slik det ser ut til.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dødens sirkel:

Rovhjerte
99,-

Rovhjerte

Ulrika Rolfsdotter
Paperback 
99,- 199,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Arr

Jørn Lier Horst
Paperback 
179,-
Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-

Natt

Bernard Minier
Paperback 
199,-

Hitra

Samuel Bjørk
Innbundet 
375,- 429,-

Offer

Jørn Lier Horst
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv