Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Fare for gjentakelse

«Chris Tvedt behersker et klassisk, tøft og effektivt krimspråk til fingerspissene. [...] Men til tross for skjønnhetspletter, er dette krimhåndverk på høyt, nasjonalt nivå.»

Sindre Hovdenakk, VG

Den 14-årige Maja blir funnet drept, og den dyktige og utradisjonelle advokaten Mikael Brenne blir oppnevnt som forsvarer for anklagede, Alvin Mo. Det er ikke akkurat drømmejobben. Alt tyder på at Alvin Mo har voldtatt, mishandlet og drept 14-åringen, og Mikael vet at dette er en rettssak han ikke kan vinne. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager
Den 14-årige Maja blir funnet drept, og den dyktige og utradisjonelle advokaten Mikael Brenne blir oppnevnt som forsvarer for anklagede, Alvin Mo. Det er ikke akkurat drømmejobben. Alt tyder på at Alvin Mo har voldtatt, mishandlet og drept 14-åringen, og Mikael vet at dette er en rettssak han ikke kan vinne.

Men rettssaken blir ikke helt som han hadde forventet. Og da den er over, sitter Mikael igjen med mange ubesvarte spørsmål og en følelse av å ha blitt lurt. Selv om Maja-saken er over i retten, er den ikke over for Mikael Brenne. Han vil vite sannheten og starter sine egne undersøkelser. Det skal han komme til å angre på.

Maja-saken kaster lange skygger, og i skyggene er det flere som bærer på farlige hemmeligheter. Og flere som dør. Dessuten er det noen der ute som ikke liker Mikael Brenne ...

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
285
ISBN
9788202362935
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Format
18 x 12 cm
Serie
Mikael Brenne 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Chris Tvedt behersker et klassisk, tøft og effektivt krimspråk til fingerspissene. [...] Men til tross for skjønnhetspletter, er dette krimhåndverk på høyt, nasjonalt nivå.»

Sindre Hovdenakk, VG

«Nok en vinner. Chris Tvedts andre thriller ikke bare overbeviser, den etablerer ham som en krimforfatter i norgestoppen.»

Ann Kristin Ødegård, Bergensavisen

«Drivende god krim»

Odd Seljesæter, Avisa Nordland

«Tvedt viser stigende formkurve med sin nye krim»

Lars Helge Nilsen, Bergens Tidende

«Et solid stykke krim. Med sin andre roman, «Fare for gjentakelse» plasserer bergenseren Chris Tvedt seg i klassen for solide krimsnekkere.»

Turid Larsen, Dagsavisen

«Tvedt [...] gir et overbevisende bilde av balansegangen mellom personlig ærgjerrighet og rettferdighetstrang som mange forsvarsadvokater, forhåpentligvis, må leve med.[...] Men alt i alt, enkelte skjønnhetspletter til tross: en stødig og troverdig krim fra Bergen, som absolutt frister til gjentakelse.»

Curt Johnson, Dagens Næringsliv

Kunders vurdering

S
Skancke – 04.05.2009

– Michael Brenne er forsvarsadvokat og har normalt ikke problemer med å forsvare selv de verste kriminelle og få dem løslatt, skyldspørsmålet ser han ikke på som sitt anliggende. Men da han blir forsvarer for Alvin Mo, som er tiltalt for å ha voldtatt, mishandlet og drept en 14 år gammel jente, får han store problemer med å forholde seg nøytralt til saken, spesielt etter å ha blitt overbevist om at Alvin faktisk står bak det groteske mordet. Dette er den andre boka om Michael Brenne, og jeg likte den svært godt! Tvedt har et godt språk og boka er engasjerende og lettlest. Han er dyktig på karakterportretter og forteller en sterk historie. Forfatteren klarer å holde spenningen i boka oppe hele tiden, og i tillegg heve den mot slutten - en kjempegod krim! Er helt enig med kritikeren for VG som uttalte at det ser ut som Varg Veum endelig har fått en verdig konkurrent!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fare for gjentakelse:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

X
Ny!

X

Pascal Engman
Paperback 
229,-

Arr

Jørn Lier Horst
Paperback 
179,-

Offer

Jørn Lier Horst
Innbundet 
375,- 429,-
Hitra
Ny!

Hitra

Samuel Bjørk
Paperback 
199,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv