Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Murder on the Orient express

Agatha Christie's most famous murder mystery, reissued with a striking new cover designed to appeal to the latest generation of Agatha Christie fans and book lovers. Just after midnight, a snowdrift stops the Orient Express in its tracks. Les mer

102,-
Sendes innen 7 virkedager
Agatha Christie's most famous murder mystery, reissued with a striking new cover designed to appeal to the latest generation of Agatha Christie fans and book lovers. Just after midnight, a snowdrift stops the Orient Express in its tracks. The luxurious train is surprisingly full for the time of the year, but by the morning it is one passenger fewer. An American tycoon lies dead in his compartment, stabbed a dozen times, his door locked from the inside. Isolated and with a killer in their midst, detective Hercule Poirot must identify the murderer - in case he or she decides to strike again.

Medlemsvurdering:
"Mord på Orientekspressen" er kanskje Agatha Christies mest kjente mysterier gjennom tidene - og med god grunn! Jeg vil anslå det som en umulighet å skrive en mer underfundig, velreggisert og intrikat krimfortelling. På hver side kommer nye drypp av viktig informasjon, men det skal en kløktig hjerne til for å skjønne løsningen for den avsløres på de siste sidene. Handlingen utspiller seg, stort sett utelukkende, på et tog. Tidlig på reisen finner det sted et mord, og morderen må være en av de reisende. Alle har tilsynelatende gode alibier for mordtidspunktet - men gjennom en serie avhør i kjent Poirot-stil snøres nettet inn. Er det Obersten? Den amerikanske damen? Paret på diplomatpass? Gled deg til den spennende avsløringen! For den uerfarne engelskleser, er ikke denne boken noe å frykte. Så fremst den gamle skole-engelsken er sånn noenlunde på plass, vil ikke leseropplevelsen by på problemer.

VanDeKamp

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
HarperCollins
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
347
ISBN
9780007119318
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2001
Format
18 x 11 cm
Serie
Poirot
The Agatha Christie collection. Poirot 10
The Agatha Christie collection

Kunders vurdering

V
VanDeKamp – 17.01.2009

– "Mord på Orientekspressen" er kanskje Agatha Christies mest kjente mysterier gjennom tidene - og med god grunn! Jeg vil anslå det som en umulighet å skrive en mer underfundig, velreggisert og intrikat krimfortelling. På hver side kommer nye drypp av viktig informasjon, men det skal en kløktig hjerne til for å skjønne løsningen for den avsløres på de siste sidene. Handlingen utspiller seg, stort sett utelukkende, på et tog. Tidlig på reisen finner det sted et mord, og morderen må være en av de reisende. Alle har tilsynelatende gode alibier for mordtidspunktet - men gjennom en serie avhør i kjent Poirot-stil snøres nettet inn. Er det Obersten? Den amerikanske damen? Paret på diplomatpass? Gled deg til den spennende avsløringen! For den uerfarne engelskleser, er ikke denne boken noe å frykte. Så fremst den gamle skole-engelsken er sånn noenlunde på plass, vil ikke leseropplevelsen by på problemer.

E
EgilO – 30.08.2005

– Den første Agatha Christie boken inneholder de fleste aspektene som skulle gjøre henne til verdens mestselgende krim forfatter. En rik dame fru Ingletorp blir drept under mystiske omstendigheter, og hennes, fra familiens synspunkt, ufordragelige kavaler blir umiddelbart utpekt som den skyldige. Men den belgiske detektiven Hercule Poirot er tilfeldigvis i nærheten, og han er ikke like sikker på hvem som er den skyldige, blant annet fordi den antatte gjerningsmann Alfred Inglethorp gjør svært lite for å legge demper på mistankene, han oppfører seg overlegent og prøver ikke skjule sitt antatte forhold til en nabokone. Klarer Poirot saken?. En meget spennende bok

Oppdag mer

Bøker som ligner på Murder on the Orient express:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Jordet

Robert Seethaler
Innbundet 
345,- 379,-
 

Gul ubåt

Jón Kalman Stefánsson
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv