Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Rottejegeren

kriminalroman

«Nok en gang treffer Chris Tvedt blink. Dette er en drivende god historie.»

Per Lindberg, Bergensavisen

En angiver blir henrettet av Hjemmefronten i 1944. Sekstitre år senere slipper en dobbeltmorder ut etter å ha sittet mange år i fengsel og setter kursen mot hjembyen. Han har noe uoppgjort der. En psykotisk ung pike tenner på et hus. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
En angiver blir henrettet av Hjemmefronten i 1944. Sekstitre år senere slipper en dobbeltmorder ut etter å ha sittet mange år i fengsel og setter kursen mot hjembyen. Han har noe uoppgjort der. En psykotisk ung pike tenner på et hus. Politiet tror hun også har tatt livet av sin egen bestefar. Advokat Mikael Brenne påtar seg å fri henne fra mistanken. Sporene peker bakover, mot krigens dager, men ingen vil snakke om hva som skjedde den gangen. Rottejegeren er en aktuell og tankevekkende spenningsroman av internasjonalt format. Boken er Chris Tvedts fjerde i den kritikerroste serien om advokaten Mikael Brenne.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202481797
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Rottejegeren
Serie
Mikael Brenne 4

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Nok en gang treffer Chris Tvedt blink. Dette er en drivende god historie.»

Per Lindberg, Bergensavisen

«Rottejegeren er en underholdende roman som holder koken fra begynnelse til slutt.»

Gert Larsen, Bokstaver.no

«Rottejegeren har et alltid like aktuelt psykologisk bakteppe som rammer ulike miljøer - uansett sosial tilhørighet. Vi føler det nærværende gjennom hele handlingen for så å bli forsterket i en uhyre spennende peripeti i sluttsekvensen hvor den fysiske vold understreker det psykiske alvoret.»

Jon Terje Grønli, Gjengangeren

«Gamle likvidasjoner kobles greit sammen med nyere drap og drapsforsøk i denne solide krimen fra vestlandets hovedstad.»

Sindre Hovdenakk, VG

«Sterk jakt på Bergens rotter «Chris Tvedt har i flere år vært en stigende stjerne blant norske krimforfattere. Med årets bok er han ikke lenger en coming man. Nå er han solid etablert som en de andre vil bli målt mot - og i fleste tilfeller komme til kort. «Rottejegeren» er en av de mest helstøpte spenningsromanene noen norsk forfatter har levert på år og dag.»

Sven Egil Omdal, Stavanger Aftenblad

«Fartsfylt og spennende «Rottejegeren er med alle mål en vellykket spenningsroman. Chris Tvedts sterke side, den snedige utpønskningen av krimgåten(e), kommer til sin fulle rett.»

Terje Stemland, Aftenposten

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Rottejegeren:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv