Handle for 499,- og få Nissegutt med på kjøpet!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Skjellig grunn til mistanke

«Med sin tredje roman om den bergenske skrankeadvokaten Mikael Brenne er det ikke lenger noen som helst tvil om at Chris Tvedt har etablert seg på øverste halvdel av norsk krims elitetabell.»

VG

Den profilerte forsvarsadvokaten Mikael Brenne mottar en telefonbeskjed fra en død mann. Den er fra hans gode advokatvenn Bjørn Groven som ber om hjelp. Men Bjørn er funnet skutt, og politiet arbeider ut fra teorien om at han har begått selvmord. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager
Den profilerte forsvarsadvokaten Mikael Brenne mottar en telefonbeskjed fra en død mann. Den er fra hans gode advokatvenn Bjørn Groven som ber om hjelp. Men Bjørn er funnet skutt, og politiet arbeider ut fra teorien om at han har begått selvmord. Mikael bestemmer seg for å finne ut hva som ligger bak, men etter ubehageligheter og flere mord ønsker han at han hadde latt det være.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
334
ISBN
9788202297923
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Format
19 x 12 cm
Serie
Mikael Brenne 3

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Med sin tredje roman om den bergenske skrankeadvokaten Mikael Brenne er det ikke lenger noen som helst tvil om at Chris Tvedt har etablert seg på øverste halvdel av norsk krims elitetabell.»

Sindre Hovdenakk, VG

«Chris Tvedt leverer norsk krim av høy klasse. Han skriver stramt og godt, spesielt er skildringene av de sosiale taperne gjort med innlevelse. Han unngår også de sedvanlige karikaturene som sjangeren er belemret med, her er verken den stupide politimannen eller den forfyllete etterforskeren, bare en engasjert norsk advokat med analytiske evner, et ganske normalt privatliv og en dramatisk historie. Det holder det. I massevis.»

Sven Egil Omdal, Stavanger Aftenblad

«Jeg innrømmer gjerne at tv og radio gikk meg nesten hus forbi mens jeg leste disse 336 sidene. [...] Som i sine tidligere bøker er Chris Tvedt meget bra i rettssalen.»

Kirsten Viker Lunde, Oppland Arbeiderblad

Kunders vurdering

M
Mari – 26.01.2016

– Ikke den beste av Chris Tvedt men ikke kjedelig

T
T – 28.07.2009

– Dette er Chris Tvedt sin tredje bok om advokaten Mikael Brenne. "Skjellig grunn til mistanke" er spennende og velskrevet, men også ganske forutsigbar. Forsvarsadvokaten Mikael Brenne mottar en telefonbeskjed fra en gammel kompis, som trenger hjelp. Kompisen blir funnet død, og politiet tror det er selvmord. Dette er opptakten til et mysterium hvor tyveri av klientpenger, narkotikasalg og pedofili er viktige ingredienser. Hovedrollefiguren Mikael Brenne er interessant, synes jeg, han er en dyktig advokat, og har det med å løse floken rett før juryen skal dømme feil mann. Vil gjerne lese mer om denne mannen. Boka er bra skrevet, men det var kanskje litt for lett å forutse løsningen.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skjellig grunn til mistanke:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Arr

Jørn Lier Horst
Paperback 
179,-

Offer

Jørn Lier Horst
Innbundet 
375,- 429,-
Byttet
Ny!

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
393,- 449,-
X
Ny!

X

Pascal Engman
Innbundet 
349,- 399,-

Natt

Bernard Minier
Paperback 
199,-
Tyv
Ny!

Tyv

Sven Petter Næss
Innbundet 
305,- 349,-
 

Funnet

Harlan Coben
Innbundet 
384,- 439,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv