Attentatet

kriminalroman

; Thomas Winje Øijord (Innledning)

Et spektakulært anslag mot en pengetransport fra Gardermoen forvandler E6 til en brennende krigssone. Ranerne etterlater både drepte og sårede før de forsvinner.


En russisk gangster må rømme fra Moskva etter et mislykket attentat mot en konkurrerende mafiafamilie. Les mer

Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Et spektakulært anslag mot en pengetransport fra Gardermoen forvandler E6 til en brennende krigssone. Ranerne etterlater både drepte og sårede før de forsvinner.


En russisk gangster må rømme fra Moskva etter et mislykket attentat mot en konkurrerende mafiafamilie. Han bosetter seg i Norge og jobber i det stille for å oppnå gudfarstatus i Oslos underverden.


Nyetablerte kriminelle miljøer i Norge er villige til å gå lenger enn før i jakten på profitt.


Sjur Holt og Avsnittet for spesielle operasjoner står uten spor og opplever et enormt press både utenfra og innenfra. Når landets justisminister blir skutt, strammes skruen om Holt og hans nærmeste seg enda litt til. Holt vikles inn i et spill som utfordrer både moral, etikk og lojalitet overfor egen arbeidsplass.


Attentatet er en hardkokt spenningsroman og beskriver utradisjonelle politimetoder i møte med et fremvoksende internasjonalt og svært brutalt miljø.


 


Attentatet hever seg et godt stykke over den gjennomsnittlige politikrimmen. Torbjørn Ekelund, Dagbladet


... en effektiv spenningsroman for dem som liker håndfast handling og høye smell. Rune Hallheim, Aftenposten


... de rene actionsekvensene sitter bedre og bedre. Realismen i boken blir ellers ivaretatt av de mange sekvenser med spaning, bilkjøring og sporing av telefonsamtaler. Sindre Hovdenakk, VG

Fakta