Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kriminologi

Denne innføringsboken tar for seg temaene forståelser, metoder og fortolkninger, kontroll og konsekvenser for kriminaliteten, lovbruddskategorier, institusjoner, behandling og alternative reaksjoner og virkninger av straffen. Les mer

399,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Denne innføringsboken tar for seg temaene forståelser, metoder og fortolkninger, kontroll og konsekvenser for kriminaliteten, lovbruddskategorier, institusjoner, behandling og alternative reaksjoner og virkninger av straffen. Målgruppe: kriminologistudenter. Har litteraturliste.

Medlemsvurdering:
Kriminologi er et forholdsvis lite kjent fag i Norge, og derfor er store deler av pensum engelskspråklig. Dette er den første innføringsboken i faget på norsk, og det er i tillegg en svært nyttig bok. Boken består av en rekke kapitler, skrevet av store deler av det kriminologiske fagmiljøet i Norge, og temaene strekker seg fra metodelære og kunnskapskiler, til innføring i straffesakskjeden og rettsprosesser. Det er en meget oversiktlig og lettlest bok, som vil fungere som oppslagsverk gjennom hele studietiden. Obligatorisk for alle kriminologistudenter, eller andre som vil ha en solid innføring i ulike syn på kriminalitet og reaksjoner på kriminalitet. Anbefales!

apalle

Detaljer

Forlag
Pax
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
336
ISBN
9788253030081
Utgave
4. utg.
Utgivelsesår
2007
Format
17 x 22 cm

Kunders vurdering

a
apalle – 24.07.2007

– Kriminologi er et forholdsvis lite kjent fag i Norge, og derfor er store deler av pensum engelskspråklig. Dette er den første innføringsboken i faget på norsk, og det er i tillegg en svært nyttig bok. Boken består av en rekke kapitler, skrevet av store deler av det kriminologiske fagmiljøet i Norge, og temaene strekker seg fra metodelære og kunnskapskiler, til innføring i straffesakskjeden og rettsprosesser. Det er en meget oversiktlig og lettlest bok, som vil fungere som oppslagsverk gjennom hele studietiden. Obligatorisk for alle kriminologistudenter, eller andre som vil ha en solid innføring i ulike syn på kriminalitet og reaksjoner på kriminalitet. Anbefales!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kriminologi:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Øya

Victoria Hislop
Paperback 
229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv