Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Når ingen lytter

«Ingen tv-serie kunne gjort det bedre ... Diamant Salihu har skrevet en stram, reportasjedrevet fortelling om dette største skupet i kampen mot gjengene.»

Andreas Wiese, Dagbladet

Våren 2020: I en søvnig liten fransk by starter en usannsynlig kjede av hendelser som skal endre spillereglene i kampen mot organisert kriminalitet over hele Europa. Fransk politi lykkes med å hacke den krypterte Encrochat-tjenesten, og kan dermed overvåke kommunikasjon mellom narkotikakurerer, gjengledere og tenåringssoldater i sanntid. Les mer

299,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Våren 2020: I en søvnig liten fransk by starter en usannsynlig kjede av hendelser som skal endre spillereglene i kampen mot organisert kriminalitet over hele Europa. Fransk politi lykkes med å hacke den krypterte Encrochat-tjenesten, og kan dermed overvåke kommunikasjon mellom narkotikakurerer, gjengledere og tenåringssoldater i sanntid.
For å redde liv må politiet handle raskt, uten å røpe at de lytter. Blant de kriminelle skjer det stadig flere uventede arrestasjoner og uroen sprer seg. Nye aktører og nye nettverk vokser også frem, drevet av ære og hevn i kampen om narkotikamarkedet, mens politiet følger med. Vi møter bakmenn som Bokseren, og i nivåene under lagerholdere, kurerer, dealer, leiemordere og torpedoer. Særlig ett navn dukker opp overalt: Den kurdiske reven.
Med den anerkjente debuten «Tills alla dör» (utgis på norsk i 2024) ga Diamant Salihu et unikt innblikk i det indre livet til de kriminelle nettverkene i Sverige. I «Når ingen lytter» fortsetter han å tegne et dyptgående bilde av et av vår tids mest påtrengende sosiale problemer.
Boken fikk strålende mottagelse i Sverige og ble særlig berømmet for sitt litterære driv og svært grundige research. «Når ingen lytter» er true crime på sitt aller beste, en bok du ikke kan legge fra deg når du først har begynt.


Diamant Salihu (f. 1983) er gravende journalist i SVT. Han har tidligere jobbet i Expressen, blant annet som avisens korrespondent i London og New York. Salihu har mottat Guldspaden 2021 av Föreningen Grävande Journalister og Bernspriset av Svenske PEN samme år.

Detaljer

Forlag
Bonnier norsk forlag
Språk
Bokmål
ISBN
9788234717703
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Når ingen lytter

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Ingen tv-serie kunne gjort det bedre ... Diamant Salihu har skrevet en stram, reportasjedrevet fortelling om dette største skupet i kampen mot gjengene.»

Andreas Wiese, Dagbladet

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Når ingen lytter:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv