Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Snowden-filene

historien om verdens mest ettersøkte mann

Det hele begynte våren 2013 med en e-post til en journalist i The Guardian. Avsenderen var Edward Snowden, en 29 år gammel agent i det svært hemmelige National Security Agency (NSA). I de neste månedene skulle Snowden stå frem som den mest spektakulære varsleren i USAs historie. Les mer

149,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Det hele begynte våren 2013 med en e-post til en journalist i The Guardian. Avsenderen var Edward Snowden, en 29 år gammel agent i det svært hemmelige National Security Agency (NSA). I de neste månedene skulle Snowden stå frem som den mest spektakulære varsleren i USAs historie. Han lekket svært sensitiv informasjon som viste hvordan amerikansk og britisk etterretning spionerte på helt vanlige borgere.


Overvåkingen var så omfattende at det var vanskelig å fatte. NSA samlet data fra millioner av private e-poster, tekstmeldinger og telefonsamtaler. I juni 2013 begynte The Guardian å publisere Snowdens avsløringer etter å ha møtt en sliten og redd ung mann på flukt. Nyheten gikk verden over, og amerikanske og britiske myndigheter gjorde alt de kunne for å forhindre flere avsløringer.

Snowden-filene er en virkelighetens thriller i Alle presidentens menn-ånd og forteller historien om Snowden, hans motiv og hans tanker, og hans dramatiske flukt fra USAs etterretningsagenter. Flukten gikk med fly over store deler av verden, og endte - foreløpig - i Russland.

Detaljer

Forlag
Press
Språk
Bokmål
ISBN
9788275477413
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
The Snowden files

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Snowden-filene:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv