Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Flavia

i dødsskyggens dal

Flavia Perez vokste opp i en svensk forstad, men hjemme var familielivet langt fra normalt. Da faren hennes ble idømt en lang fengselsstraff og utvist fra Sverige på livstid, orket ikke moren hennes å leve lenger. Les mer

199,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Flavia Perez vokste opp i en svensk forstad, men hjemme var familielivet langt fra normalt. Da faren hennes ble idømt en lang fengselsstraff og utvist fra Sverige på livstid, orket ikke moren hennes å leve lenger. Flavia ble motvillig kastet inn i et hjerteskjærende drama, og som tenåring ble hun nødt til å flykte til Uruguay.

Flavias livsreise er full av dramatiske vendinger. Fra Jordbro til Montevideo og videre til Barcelona og Punta del Este pågikk en jakt etter kjærlighet og bekreftelse. Samtidig var det også en flukt fra kaos.

Med en ukuelig styrke gjenoppbygde Flavia livet - gang på gang. Og hun oppdaget at selv i livets mørkeste øyeblikk, var hun sett og elsket av Gud.

«FLAVIA - I DØDSSKYGGENS DAL» er en personlig beretning som skildrer hvordan en kvinne ble påvirket av de tungt kriminelle mennene i hennes nærhet. Men det er også en beretning om å få oppleve og dele videre en kjærlighet og frihet som er sterkere enn hat og tykke fengselsmurer.

Detaljer

Forlag
Hermon
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
204
ISBN
9788230216330
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Flavia
Format
23 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Flavia:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv