Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Indre vandring

en guide til Den indre borgen

Wilfrid Stinissen (1927-2013) var en av Nordens fremste åndelige ledere. Denne boken er en guide til Den indre borgen, Teresa av Avilas mesterverk fra 1577 og siden et av kirkens mest betydningfulle skrifter om å erfare Gud. Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Wilfrid Stinissen (1927-2013) var en av Nordens fremste åndelige ledere. Denne boken er en guide til Den indre borgen, Teresa av Avilas mesterverk fra 1577 og siden et av kirkens mest betydningfulle skrifter om å erfare Gud. Hun trosset inkvisisjonen og «våget å plassere erfaringen midt i den kristne troen», skriver Stinissen.
Teresa bruker bildet av «en borg av meget klart krystall» for å beskrive vårt indre, den kristnes åndelige væren. Vi befinner oss alle i en av borgens «boliger», fra den ytterste der vårt falske ego råder, til vår midte der den fullkomne foreningen med Kristus kan skje. Berettiget spør Stinissen ved inngangen til denne siste, syvende: «Er vi alle kalt dit?» Mer enn svaret trenger vi å la oss lokke inn i et dypere vennskap med Gud; de første kristne kalte beskrivende sin tro: Veien.
«Den tiden er forbi da man trodde at mystikken bare kan blomstre i klostre», skriver Stinissen innlendingsvis. Og i en fyldig epilog behandler han kristen mystikk generelt og fastholder at dette er virkeliggjørelsen av det som startet i dåpen: å bli ført inn i Treenighetens liv. I en borg av klart krystall, kan vi alle - fra hvilken 'bolig' vi enn befinner oss - skimte lys fra ham som venter innerst inne.

Detaljer

Forlag
Efrem forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
184
ISBN
9788292922460
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Inre vandring
Format
21 x 13 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Indre vandring:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Gilead

Marilynne Robinson
Paperback 
199,-
 

Hjem

Marilynne Robinson
Paperback 
199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv