Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

De apostoliske fedre

De apostoliske fedre ble opprinnelig brukt som en betegnelse på en gruppe forfattere man antok hadde stått i direkte kontakt med apostler eller aposteldisipler. Etter hvert kom betegnelsen imidlertid til å omfatte også andre forfattere/skrifter, og den brukes i dag om en samling skrifter fra det 1. Les mer

299,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
De apostoliske fedre ble opprinnelig brukt som en betegnelse på en gruppe forfattere man antok hadde stått i direkte kontakt med apostler eller aposteldisipler. Etter hvert kom betegnelsen imidlertid til å omfatte også andre forfattere/skrifter, og den brukes i dag om en samling skrifter fra det 1. og 2. århundre - den eldste kristne litteratur etter Det nye testamente.
Boken inneholder en enestående samling skrifter som gir et rikt innblikk i den eldste kirkes gudstjenesteliv og menighetsordning - flere av tekstene har aldri før vært utgitt på norsk. Tekstene viser også hvordan de første kristne kjempet for å klargjøre sin tro i forhold til jødedommen og forsvare den overfor polemikk fra den hedenske omverden. Skriftene forteller dessuten adskillig om de kristnes livssituasjon, blant annet om deres forhold til penger og rikdom og om deres holdning i motgang og forfølgelse.

Detaljer

Forlag
Luther
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
401
ISBN
9788253174044
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
1984
Originaltittel
De apostoliske fedre
Format
21 x 14 cm
Serie
Eologi i dag

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på De apostoliske fedre:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv