Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Nestekjærlighet på anbud

diakonale virksomheter i moderne velferdssamfunn

De diakonale institusjonene ble startet som uavhengige institusjoner forankret i kristen omsorgstradisjon og som del av sivilsamfunnet. Inspirert av den barmhjertige samaritan forsøkte de å løse industrisamfunnets største problem: Hvordan ta vare på de som blir syke eller faller utenfor? For å løse problemet ble de iherdige innovatører innenfor helse og sosialsektoren - og fikk ekstra kraft av at medarbeiderne ofte fulgte et kall. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
De diakonale institusjonene ble startet som uavhengige institusjoner forankret i kristen omsorgstradisjon og som del av sivilsamfunnet. Inspirert av den barmhjertige samaritan forsøkte de å løse industrisamfunnets største problem: Hvordan ta vare på de som blir syke eller faller utenfor? For å løse problemet ble de iherdige innovatører innenfor helse og sosialsektoren - og fikk ekstra kraft av at medarbeiderne ofte fulgte et kall.

150 år senere er diakonale institusjoner i høy grad blitt standariserte tjenesteleverandører til velferdsstaten. De leverer tjenester på anbud i sekulære samfunn med en professjonell stab. Er det fremdeles rom for en trosbasert identitet og har institusjonene overskudd til å levere innovative tjenester?

Detaljer

Forlag
Skaperkraft / Frekk forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
173
ISBN
9788293097860
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
22 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Nestekjærlighet på anbud:

Se flere

Logg inn

Handlekurv