Nestekjærlighet på anbud - Harald Askeland

Nestekjærlighet på anbud

diakonale virksomheter i moderne velferdssamfunn

Harald Askeland (Redaktør)

De diakonale institusjonene ble startet som uavhengige institusjoner forankret i kristen omsorgstradisjon og som del av sivilsamfunnet. Inspirert av den barmhjertige samaritan forsøkte de å løse industrisamfunnets største problem: Hvordan ta vare på de som blir syke eller faller utenfor? For å løse problemet ble de iherdige innovatører innenfor helse og sosialsektoren - og fikk ekstra kraft av at medarbeiderne ofte fulgte et kall. Les mer
Vår pris
318,-
Spar
31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 318,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

De diakonale institusjonene ble startet som uavhengige institusjoner forankret i kristen omsorgstradisjon og som del av sivilsamfunnet. Inspirert av den barmhjertige samaritan forsøkte de å løse industrisamfunnets største problem: Hvordan ta vare på de som blir syke eller faller utenfor? For å løse problemet ble de iherdige innovatører innenfor helse og sosialsektoren - og fikk ekstra kraft av at medarbeiderne ofte fulgte et kall.

150 år senere er diakonale institusjoner i høy grad blitt standariserte tjenesteleverandører til velferdsstaten. De leverer tjenester på anbud i sekulære samfunn med en professjonell stab. Er det fremdeles rom for en trosbasert identitet og har institusjonene overskudd til å levere innovative tjenester?
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Skaperkraft / Frekk forlag
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 173
ISBN: 9788293097860
Utgave: 1. utg.
Format: 22 x 15 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger