Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Norsk salmebok 2013

med besifring : bind I og II

Besifret utgave (2 bind) er for musikere som spiller på gudstjenester og andre arrangementer og for bruk i hjemmet. Det er første gang det kommer en besifret utgave av en hovedsalmebok for Den norske kirke. Les mer

899,-
Sendes innen 3 - 10 dager
Besifret utgave (2 bind) er for musikere som spiller på gudstjenester og andre arrangementer og for bruk i hjemmet. Det er første gang det kommer en besifret utgave av en hovedsalmebok for Den norske kirke. Boka inneholder melodi med besifring til samtlige tekster, og første vers av hver tekst er plassert i notebildet. Den har også besifret melodilinje til liturgiske ledd og omkved til bibelske salmer. Melodier hvor besifringen samsvarer med satsen i koralboka er merket med et orgelpipesymbol. Boka kommer i tverrformat slik at den står godt på et notestativ. Den er delt i to deler og har spiralinnbinding, noe som gjør at den passer utmerket for denne bruken. De to bindene kommer samlet i én boks.

Medlemsvurdering:
God å lese, god å synge fra. Salmeforfatteren Svein Ellingsen sa at « han lånte ord til menneskene» I denne boka finnes ord en kan bruke under alle forhold. Glede, sorg, takknemlighet, uro, tro, tvil, lovsang, tradisjon, lengsel…… En god gave til alle.

Kjersti Echholt Nilsen

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Eide forlag
Innbinding
Spiral
Språk
Norsk Bokmål Norsk Nynorsk
ISBN
9788251407793
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Format
28 x 18 cm

Kunders vurdering

K
Kjersti Echholt Nilsen – 05.04.2023

– God å lese, god å synge fra. Salmeforfatteren Svein Ellingsen sa at « han lånte ord til menneskene» I denne boka finnes ord en kan bruke under alle forhold. Glede, sorg, takknemlighet, uro, tro, tvil, lovsang, tradisjon, lengsel…… En god gave til alle.

L
Lars – 05.03.2019

– Salmebok i hendig format

A
Ann-Helen – 26.01.2016

– Kjøpte denne da vi fikk penger til salmebok i julegave og ville ha en vi kan spille til. Men savner tekst til alle versene, her er bare tekst til første vers. Må ha vanlig salmebok ved siden av. Ellers flott laget!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Norsk salmebok 2013:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Jesus

Knut Tveitereid
Paperback 
229,-
 

Ekko

Lena Lindgren
Innbundet 
345,- 379,-

Logg inn

Handlekurv