Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Voldtatte følelser

og rommet bak virkeligheten

Fra forfatteren av "Vannliljen - historien om et barn" For å rømme fra en traumatisk barndom gifter 17 år gamle Hanne seg med det hun tror er en god, kristen mann. Men snart er hun fanget i et ekteskap gjennomsyret av vold og grov misbruk. Les mer

329,-
Innbundet
Utsolgt
Fra forfatteren av "Vannliljen - historien om et barn" For å rømme fra en traumatisk barndom gifter 17 år gamle Hanne seg med det hun tror er en god, kristen mann. Men snart er hun fanget i et ekteskap gjennomsyret av vold og grov misbruk. Livet blir en kamp for å overleve og beskytte barna. Hanne lever fremdeles som flyktning i eget land, og frykter daglig for sitt liv. Likevel har hun valgt å være en stemme for de stemmeløse kvinner, som lever i eller er på flukt fra voldelige relasjoner. En sterk historie om håp, fra en kvinne som ikke vil la ondskapen seire.

Detaljer

Forlag
Genesis
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
255
ISBN
9788247603598
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Format
22 x 14 cm

Kunders vurdering

I
IngA – 17.09.2010

– Dette er oppfølgeren til boken "Vannliljen". Mens "Vannliljen" handler om Hannes barndom, fortsetter "Voldtatte følelser" hvor forrige bok sluttet. Hanne gifter seg med det hun tror er en snill og bra mann, men det viser seg at misbruket og grusomheten ikke er over for hennes del. Akkurat som "Vannliljen" er dette en sterk, men ikke minst bra, bok. Det er en av de tristeste og mest forferdelige bøkene jeg har lest, og det er tungt å lese hva Hanne må gå igjennom. Allikevel er det vanskelig å legge fra seg boka, den er bra skrevet og det er nesten umulig å ikke bli grepet av historien og å få en voldsom sympati for hovedpersonen.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Voldtatte følelser:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv