Andre guder

du skal ikke ha andre guder enn meg

«Stramt komponert krimhistorie formidlet med leken eleganse og overskudd.»

, Adresseavisen Terningkast 5
Jonny aner ikke hva som traff ham. Linda må ha trollbundet ham fullstendig. Hvorfor skulle han ellers ha blitt med henne på møtene i en vekkelsesmenighet styrt av den karismatiske predikanten Peter Isaksen? Les mer
Vår pris
199,-
Spar
100,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 199,-
Spar: 100,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Jonny aner ikke hva som traff ham. Linda må ha trollbundet ham fullstendig. Hvorfor skulle han ellers ha blitt med henne på møtene i en vekkelsesmenighet styrt av den karismatiske predikanten Peter Isaksen? Jonny sluker Isaksens budskap, og Linda flytter snart inn hos ham. Sakte begynner tvilen å gnage i ham. Har Linda noe gående med Isaksen? Sjalusien vokser i Jonny, mens Linda stadig er ute i hemmelige ærender. Relasjonen går inn i en ond sirkel, og utgangen kan aldri bli god. 

Andre guder er en veldreid spenningsroman som på overraskende vis forteller om grådighet, sjalusi og hevnlyst. 

Dekalogen er en serie bøker inspirert av De ti bud. Andre guder spiller på det første budet: Du skal ikke ha andre guder enn meg. 

 

Fakta

Om forfatteren

Jørgen Brekke (f. 1968) skriver krimromaner og ungdomsbøker. Han slo igjennom med et smell med Nådens omkrets i 2011. Den ble solgt til åtte land allerede før utgivelsen i Norge, og forfatteren mottok Norlis debutantpris og Maurits Hansen-prisen - «Nytt blod» for beste krimdebut.

Anmeldelser

«Stramt komponert krimhistorie formidlet med leken eleganse og overskudd.»

, Adresseavisen Terningkast 5

«Ung kvinne rives mellom en eks-narkoman og en predikant. Eller er det noe helt annet som foregår? Den første romanen i en serie om de ti bud lover godt for fortsettelsen.»

, nrk.no