Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

For en tid som denne

fortellinger om bibelske personer

En samling med fortellinger. Fortellingene handler alle om mennesker som er nevnt i Bibelen, men som vi vet svært lite om. Utgangspunktet for fortellingene er hentet fra det som står om dem i Bibelen, men fortellingene er ellers fri fantasi. Les mer

263,-

289,- Spar: 26,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager
En samling med fortellinger. Fortellingene handler alle om mennesker som er nevnt i Bibelen, men som vi vet svært lite om. Utgangspunktet for fortellingene er hentet fra det som står om dem i Bibelen, men fortellingene er ellers fri fantasi.
Målet med fortellingene er ikke å gi ny eller dypere kunnskap og forståelse av bibelhistoriene, men å levendegjøre noen personer og gi rom for følelser og refleksjoner rundt hvem disse menneskene var og hvorfor de valgte å handle som de gjorde.
Fortellingene handler både om mennesker som følger Gud og hans vei, om mennesker som har lite refleksjon om at de møter Gud i det hele tatt, og mennesker som velger å avvise Gud og hans vilje. I fortellingene gis ingen vurderinger av valgene som
tas. Men jeg håper og tror at fortellingene åpner opp for leserens egne tanker og refleksjoner.

Om forfatteren:
Unni Westli er pastor, og hun har vært skribent i Frikirkens magasin Budbæreren gjennom mange år. Hun arbeidet tidligere i Frikirken sentralt, men har nå funnet sitt tilholdssted i Randesund Frikirke.

Detaljer

Forlag
Ventura
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
283
ISBN
9788283651485
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
23 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på For en tid som denne:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv