Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

En liten bok om krystaller

berik livet ditt med krystallenes magiske energi

Denne vakre lille guiden i lommeformat inneholder alt du trenger for å lære deg å bruke krystallene på den måten som passer best for deg. Du kan bære krystallene på deg som et smykke, sove med dem, ha dem liggende på skrivebordet ditt eller bruke dem til meditasjon og plassere dem direkte på chakrapunktene på kroppen. Les mer

136,-

149,- Spar: 13,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Denne vakre lille guiden i lommeformat inneholder alt du trenger for å lære deg å bruke krystallene på den måten som passer best for deg. Du kan bære krystallene på deg som et smykke, sove med dem, ha dem liggende på skrivebordet ditt eller bruke dem til meditasjon og plassere dem direkte på chakrapunktene på kroppen. Med fokus på 15 nøkkelkrystaller, der hver enkelt anbefales for å komplementere et bestemt område i livet ditt, forklarer Judy Hall hvordan du skal velge, rense og bruke din utvalgte sten. Enten det er rosenkvarts, som skal forbedre dine relasjoner, gullsten, som skal bringe velstand, eller selenitt, som skal styrke din spiritualitet, inneholder denne krystallverktøykassen alt du trenger å vite for å utnytte krystallenes kraft.
Denne juvelen av en liten bok gir et fargerikt og kortfattet innblikk i hvordan krystaller kan få innflytelse i livet ditt. Judy Hall har skapt sin egen form for krystallhealing, hvor hun kombinerer krystallenes energi, farger, lyder og essenser. Judy Hall har en bachelor i religionshistorie og en mastergrad i kulturell astronomi og astrologi fra Bath Spa University i England. Judy Hall har mer enn 45 års erfaring med krystallhealing, karmisk astrologi og regresjonsterapi. Hun er forfatter av mer enn 40 bøker, inkludert The Crystal Bible, som er solgt i over en million eksemplarer. I 2014 ble Judy Hall kåret til årets spirituelle personlighet av Kindred Spirit Magazine, og i 2017 var hun for fjerde gang med på Watkins Mind Body Spirit Magazines liste over de 100 mest innflytelsesrike spirituelle forfatterne i verden.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Memo
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
96
ISBN
9788293493198
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
The little book of crystals
Format
15 x 11 cm
Serie
En liten bok

Kunders vurdering

S
Sissel Bente Hagen – 25.08.2020

– En liten bok om krystaller

M
Mia – 01.05.2019

– Søt liten bok og veldig informativ.

Oppdag mer

Bøker som ligner på En liten bok om krystaller:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

De der
Ny!

De der

Joyce Carol Oates
Innbundet 
375,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv