Kundeservice

Velkommen til Bokkildens kundeservice!

Du vil finne svaret på de fleste spørsmål lenger ned på denne siden.

Vår åpningstid er mandag til fredag kl 8-15. Vennligst ring oss dersom du har en sak som haster.

Svartiden på e-post er 1–3 virkedager.

Under Min side -> Faktura vil du finne dine betalinger og utestående beløp.

Bokkilden kundeservice

Ny kunde - registrering

Hvordan forandrer jeg adressen min?
Du kan enkelt endre adresse og registrere/endre e-postadresse på Din side. Dette gjelder kun VARIG adresseendring.
Det er viktig å melde varig adresseendring både til oss og Posten, da post kun ettersendes i én måned.

Kan jeg forandre adressen min midlertidig?
Gjelder det ferieadresse eller midlertidig adresseendring, må du kontakte Posten.

Butikk og bokhylle i ett!
Bokkilden app som gir deg direkte tilgang til hele nettbutikken på telefon eller nettbrett- over 4 millioner titler rett i lomma. E-bøkene du kjøper på bokkilden.no legger seg direkte i e-bokleseren.

Last ned gratis fra App Store

Last ned gratis fra Google play

Er du en bedrift som ønsker å inngå en avtale vedrørende utsendelser, ta kontakt med vår storkundekontakt på storkunde@bokkilden.no

Bli fordelskunde NÅ!
Du som holder deg oppdatert gjennom våre nyhetsbrev er ekstra viktige for oss. Derfor tilbyr vi en egen fordelsordning for alle nyhetsbrev-mottagere.

Alt dette får du:

Informasjon om nye utgivelser og aktuelle forfattere
Spesialtilpassede anbefalinger
Salg før alle andre
Ekstra store rabatter på produkter og merkevarer
Gavekort og andre fordeler
Konkurranser og andre rabattter

GARANTI! – Ingen er billigere på nyheter

 • Velg "Logg inn" i toppmenyen
 • Skriv inn e-postadressen din i "Glemt passord"-boksen
 • Klikk på "Send passord"
 • Du får et nytt passord tilsendt til e-postadressen din

Etter å ha logget deg inn med det nye passordet, kan du selv endre passordet ditt (på Min side) til noe som er lett å huske for deg.

Min side finner du en oversikt over din kundekonto:

 • Ordreoversikt
 • Betalingsoversikt
 • Ønskeliste
 • Lydbøker
 • Endre passord
 • E-bøker
 • Adresse, e-postadresse, mobilnummer
 • Hvis du har handlet i bokkilden.no tidligere, kan du velge å logge deg inn i toppmenyen eller i kassen ved å fylle ut e-postadresse og passord. (Hvis du har glemt passordet, klikk først på "Logg inn" i toppmenyen og deretter på "Glemt passord" for å få et nytt tilsendt per e-post. )
 • Når du har logget deg inn, vises tidligere registrert informasjon som leveringsadresse og e-postadresse. Sjekk gjerne at informasjonen er korrekt eller om evtentulle oppdateringer er nødvendig

For øvrig gjennomføres kjøp som beskrevet over under "Nye kunder".

bokkilden.no gir kvantumsrabatt ved kjøp av flere eksemplarer av samme tittel ved avtale. Ta kontakt med Kundesenteret. Rabattsatsene er avhengige av antall, om det allerede er gitt rabatt på titlene samt hva slags bøker det gjelder.

Handler du på vegne av et offentlig bibliotek, en skole eller en bedrift? Du kan kontakte kundesenteret på e-post storkunde@bokkilden.no eller telefon 22 02 87 01 for hjelp og informasjon.

Våre avdelinger

Her finner du svar på det du måtte lure på om e-bøker.

De ulike formatene
E-bøker har forskjellige formater, kopibeskyttelser og er mulig å lese på de fleste forskjellige elektroniske plattformene.

EPUB
EPUB er det mest utbredte formatet for e-bøker og har blitt standardformatet for litteratur med mye tekst.

PDF
PDF er det mest utbredte formatet for tekniske bøker, og andre bøker som har mye bilder og tabeller.

Mobi
Mobi er Amazon/Kindle sitt eget format. Det er en versjon av epub med deres egen kopibeskyttelse, som er forskjellig fra den kopibeskyttelsen vi bruker. Men norske ebøker du kjøper hos oss kan enkelt overføres til Kindle på Min side

AZW3
AZW3 er et internt format som Amazon bruker, som bøker som sendes til Kindle konverteres til før det lastes ned på enheten. Bøker i dette formatet kan legges rett inn på Kindle-enheter med kabel.

Kopibeskyttelse
Det finnes to typer kopibeskyttelse på våre bøker:

Sosial DRM
Her er det ingen teknisk sperre som hindrer deg i å kopiere boken, men filene er vannmerket med navnet på den som har kjøpt boka for å forhindre at du sprer boka til andre på internett. Slike filer er merket DRM: Vannmerket i informasjonen om e-bøkene på våre sider. Du kan kopiere disse e-bøkene til så mange av dine digitale enheter som du selv vil. (Avtalen man kjøper ebøker under sier at man laste ned til 6 mobile og 6 stasjonære enheter)

Teknisk DRM
På disse bøkene er det en innebygget sperre mot å dele boken med andre. Bøkene må leses via appen vår eller et annet autorisert lesebrett. Disse bøkene er merket DRM: Kopibeskyttet på sidene våre men kun 5% av de norske e-bøkene vi selger har denne typen kopibeskyttelse. Typen kopibeskyttelse vi bruker er Adobe Digital Rigths Management, (eller Adobe DRM forkortet).

Apple Books
Apple Books kan lese e-bøkene med Sosial DRM, men ikke de med teknisk DRM da Apple Books-appen ikke håndterer Adobe DRM.

 

Plattform

Nettbrett/smartelefon
Skal du lese bøkene på nettbrett som iPad eller lignende eller smarttelefon (iPhone, android) er det samme løsninger for begge. Du laster ned Bokkilden-appen fra Google Play eller Appstore. I appen logger du deg på med samme brukernavn som i nettbutikken og har full oversikt over alle e-bøkene dine i den innebyggede e-bokleseren i appen.

Lesebrett
Skal du lese e-bøkene på Lesebrett må du vanligvis autorisere lesebrettet for Adobe DRM hvis det er en kopibeskyttet bok du skal lese.

Kindle
NB: For tiden opplever vi at Amazon avviser overføring av noen bøker ved bruk av "Send til Kindle"-funksjonen. Opplever du feil med dine ebøker, kan du laste ned boka i AZW3-format og legge denne over med kabel, eller kontakte kundeservice.

Umiddelbart etter kjøp er denne boka tilgjengelig på Min side > Mine ebøker og kan enkelt sendes direkte til Kindle-leseren din.

Første gang du gjør dette må du autorisere oss på din Amazonprofil:

 1. Gå til Amazon.com, i profilen din finner du Your account > Content and devices > Manage Your Content and Devices > Preferences.
 2. Nederst på siden finner du Personal Document Settings.
  Legg til bokkilden@bokkilden.no under Approved Personal Document Email List
 3. Deretter må du knytte Kindle-brettet ditt til kundeprofilen din hos oss:
  Du finner Kindle-e-posten din under Send-to-Kindle E-Mail på samme side (under Personal Document Settings) på kontoen din hos Amazon. Kindle e-posten din lagrer du i feltet som heter kindle-epostadresse på Min side >
  Mine ebøker
Trykk på "Send til Kindle"-knappen under e-boka du ønsker å sende til din Kindle
Du kan knytte til 2 Kindle adresser fra samme husstand slik at samme bok sendes til begge.

Datamaskin
Du kan også laste ned e-bøkene du har kjøpt til en pc. Gå til Min side når du er logget på som medlem. E-bøker uten kopibeskyttelse lastes ned direkte som epub eller pdf -filer. Kopibeskyttede e-bøker må åpnes i programmer/apper som er laget for å håndtere Adobe DRM.

Først overfør brukernavn og passord fra websiden til bokskya hvis du ikke har gjort det tidligere.

 1. Gå til idp.bokskya.no
 2. Klikk på glemt/opprett passord.
 3. Fyll inn e-postadressen din (bruk samme som i butikken)
 4. Klikk på endre/opprett passord.
 5. Du mottar en e-post med lenke
 6. Klikk på lenken og opprett passord. (Bruk samme som i butikken)

Last ned Adobe Digital Editions (ADE)

Du autoriserer ADE inni programmet ved å velge 'Vendor ID' Bokskya fra listen og deretter oppgi samme brukernavn/passord som i nettbutikken. Deretter laster du ned fra samme sted på Min side. Velg åpne, ikke lagre hvis du laster ned via Internet Explorer. Da åpner den seg direkte i programmet. Hvis du bruker andre nettlesere åpner du ascm filen du endte opp med i Adobe Digital Editions.
Når e-boken åpner seg for lesning i Adobe Digital Editions, lagrer den seg i mappen 'My digital editions' under Dokumenter mappen som EPUB-fil.
'Vannmerkede' bøker dvs de uten kopibeskyttelse kan føres inn i biblioteket til ADE hvis man vil ha ebøkene samlet på pc'en. Da trykker du ctrl-O og henter inn e-boken fra der man lagret den på datamaskinen.

Engelske e-bøker
Når det gjelder engelske e-bøker er disse dessverre ikke tilrettelagt for lesing gjennom vår egen app. For å lese disse anbefaler vi at du laster ned Adobe Digital editions til mobil eller nettbrett:

NB! Engelske e-bøker må lastes ned innen 2 år fra kjøp og kan max lastes ned 3 ganger, så legg inn autoriseringen av Adobe Digital Editions før du laster ned.

 

E-bøker finner du her

I Bokkildens lydbokapp får du enkelt hørt på lydbøkene du har kjøpt hos Bokkilden

Finn fram til boka du ønsker å handle på våre websider eller i appen "Bokkilden" hvis du kjøper via en android telefon, og klikk på bestill-knappen. Umiddelbart etter at kjøpet er gjennomført, finner du lydfilen under fanen MP3-lydbøker på "Min side" og i appen "Bokkilden Lydbok". Den er nå klar for nedlastning.

I Bokkildens lydbokapp får du enkelt hørt på lydbøkene du har kjøpt hos Bokkilden. Du kan:

 • finne lydbøkene dine i bokhylla
 • strømme dem direkte
 • laste ned lydboka slik at du kan lytte offline
 • Du trenger ikke internett for å høre lydbøkene dine på ferie hvis du har lastet ned lydboken først i appen eller via websidene
 • fortsette å lytte der du tok pause sist

NB! MP3-lydbøker må betales med kredittkort.

Bestilling og kjøp

Du kan returnere en bestilt vare innen 100 dager fra mottak uten å oppgi noen grunn. Du må returnere den ubrukt, med fakturaen og i original-emballasje. Vi behøver ikke noe angrerettskjema. (Hvis du likevel ønsker å fylle ut angrerettskjema finner du det her.) Returporto må betales av kunden.

Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg på e-postadressen du har oppgitt. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordrebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen.

Når bestillingen er sendt, vil du finne den igjen under "Bestillinger" på "Min side".

Dersom du har bestilt mer enn et produkt kan det hende at du får produktene i separate forsendelser.

Vi forbeholder oss retten til å kansellere din bestilling eller deler av denne, dersom produktet er utsolgt.

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil, utsolgte varer, sviktende leveranser fra leverandørene våre og opplagte prisfeil på produkter.

Du kan lese mer om dine ordrer på bokkilden.no.

Har du spørsmål vedrørende bestilling, frakt, pris, søkeverktøy eller lignende, kan du lese om dette under Kundeservice i toppmenyen vår. Du kan også ta kontakt med oss på en e-post. Adressen er kundesenter@bokkilden.no. Alle henvendelser blir besvart fortløpende. Spørsmål sendt i helger og fridager kan ha litt lengre svartid.

Enklere å handle på bokkilden.no!
Nå trenger du ikke lenger tenke på kodebrikker eller kodekort for å betale med kredittkort. Kanskje har du hatt problemer med å handle på iPad eller fra en smarttelefon - nå er løsningen endelig her. Med forenklet betaling tar vi vare på kredittkortinformasjonen din, slik at du trenger bare CVC koden (den tresifrede koden bak på kortet ditt) når du skal handle hos oss.
Før du kan ta i bruk forenklet betaling må du godkjenne at Bokkilden tar vare på din kredittkortreferanse til fremtidig bruk. Kryss av for "Enkel og sikker betaling" når du betaler med kredittkortet ditt. Kortinformasjonen din er da lagret, og du kan gjennomføre kjøp via iPad og smarttelefoner, og selvfølgelig også fra pc og mac - som tidligere.

Sikkerhet 
All kredittkortinformasjon blir kryptert og lagret på en sikker måte, og løsningen vår er godkjent av kredittkortselskapene. Betalingen er derfor like sikker som tidligere - bare mye enklere!

DVD, nedlastbare produkter og alle ordre som skal sendes til utlandet må betales med kredittkort. Dette gjelder også alle ordre, uansett vare, over 2100 kr. Ved kjøp av bøker under denne summen velger du selv hvordan du vil betale:

 • Giro tilsendt i posten sammen med pakken (kun for forsendelser innen Norge og til personer over 18 år)
 • Kredittkort over Internett (vi aksepterer Visa og MasterCard)

Vår programvare sørger for at all informasjon du oppgir, blir kryptert. Dette betyr at ingen kan lese kredittkortnummer, navn eller adresse når informasjonen blir sendt over Internett.

Betaling fra utlandet:
Vi aksepterer kun Visa og Mastercard for betaling av ordre til utlandet.

Jeg har betalt, hvorfor får jeg betalingspåminnelse/purring?
Din betaling og vår betalingspåminnelse/purring kan ha krysset hverandre. Du kan se om betalingen er registrert hos oss på "Din side", under fanen "Betalingsoversikt". Hvis fakturaen er merket "Dekket", har vi mottatt din betaling, og det er ikke nødvendig å ta kontakt med oss.
Dersom betalingen ikke er registrert hos oss, er det fint om du sender kopi av bankutskrift eller kvittering. Dette kan sendes som vedlegg i e-post.
Legg ved informasjon om kundenummer, betalingsdato, beløp og kontonummer.

Jeg har returnert varen, hvorfor får jeg betalingspåminnelse/purring?
Du kan sjekke på "Din side" under fanen "Betalingsoversikt" om din retur er registrert hos oss. Varen blir markert med "Dekket" så snart den er mottatt i retur. Dersom det er mindre enn en uke siden du returnerte varen, vent noen dager og kontroller igjen. Ta kontakt dersom varen fremdeles står som "Åpen" under Betalingsoversikt-fanen.

Hvor lang forfallsfrist har Bokkilden?
Betalingsfristen i Bokklubben er 14 dager fra boka/varen sendes fra vårt lager. Dersom postgangen er sen, eller du må hente bøker/varer på Posten, kan betalingsfristen oppleves som kort. 1. gangs purring sendes med purregebyr kr 64,-.

Bokkilden.no kan tilby avslag eller godtgjørelser, slik som rabattkoder og gavekort. Dette er digitale rabatter som utløses når gitte vilkår oppfylles. Rabattkodene og gavekortene kan være gyldige i en begrenset periode, kun gjelde for enkelte perioder, tidspunkter eller utvalgte produkter og kan være knyttet til et krav om minimumsbestillinger. Disse rabattkodene/gavekortene kan ikke kombineres i samme kjøp. Vilkårene vil variere.

 • Rabattkodene kan ikke deles opp i flere kjøp, og kan bare benyttes en gang
 • Gavekort kan deles opp over flere kjøp, men må brukes innen utløpsdato

Leveringstiden avhenger av om vi har boken på vårt lager eller om vi må få boken fra leverandør. Lagerførte varer blir normalt pakket og sendt samme dag eller dagen etter bestilling. Norske bøker vi ikke har på lager sendes innen 2 - 3 virkedager. Leveringstidene er påført hvert enkelt produkt. Vær obs på at dette gjelder vår ekspedisjonstid. Forsendelse via Posten kommer i tillegg. Adresser i de nordligste fylkene i Norge vil ha lengst leveringstid.
Bøker på lager i England leverer vi innen 10 - 20 dager.
Bøker på lager i USA leverer vi innen 20 - 30 dager.
Bøker som kan skaffes i England eller USA, men som ikke er lagervare, har "leveringstid: Usikker". Vi forsøker å skaffe boken, og gir deg tilbakemelding når vi får informasjon fra våre underleverandører.
Du mottar leveringsbekreftelse på e-post når varen sendes fra vårt lager.
Har du registrert mobilnummeret ditt hos oss, vil du få en SMS som hentemelding fra Posten når du har bestilt noe som sendes som pakke. Du får ikke hentelapp i postkassa, og SMS-tjenesten er gratis. Raskere og mer miljøvennlig! Last gjerne ned MyBring appen.
Gaver og utstyr
Ved kjøp av produkter som ikke er bøker tilkommer frakt på kr 99,-. Gjelder kun en gang pr pakke, uansett hvor mye du bestiller. Produkter med svært høy vekt eller volum har frakt kr 119,-.  Dersom vi av praktiske grunner må sende din bestilling i flere forsendelser, betaler du frakttillegget kun en gang.
Levering til utlandet
Forsendelser innenfor Norden og Svalbard belastes med kr 150,- i porto og ekspedisjonsgebyr.
Til land utenfor Norden belastes forsendelser med kr 200,-. Pakker til utlandet kan bli pålagt toll/merverdiavgift i henhold til landets gjeldende regler. Vi sender kun bøker til utlandet, ikke produkter.
Alternativ leveringsadresse
Du velger selv hvor du vil ha varene levert, hjem eller for eksempel på jobben. Faktura sendes til hovedadresse. Du legger inn alternativ leveringsadresse i kjøpsprosessen. 
Ordrestatus
Når du har logget deg inn med brukernavn og passord, kan du følge med status for ordren under "Din ordrehistorikk".
Hva betyr leveringstid "Usikker"?
Bøker med leveringstid "Usikker" bestiller vi til deg fra forlag i utlandet. Disse bøkene sendes til våre lagre i USA og England, videre til lager i Norge før de sendes ut til deg. Det kan derfor ta tid før bøkene kommer frem. I noen tilfeller har bøkene gått ut av produksjon eller er utsolgt uten at de utenlandske forlagene har varslet om dette. Du blir i så fall informert om forholdet når vi får beskjed.
Du finner flere opplysninger om bestillingen på "Min side".

Ved ordre over kr 299,- sender vi alle bøker og lydbøker portofritt.
Bokordre under kr 299,- har porto kr 39,-

Ved kjøp av produkter fra Gaver og interiør-sortimentet tilkommer frakt kr 99,-/ 119,-. Gjelder kun én gang pr ordre, uansett hvor mye du bestiller. Dersom vi av praktiske grunner må sende din bestilling i flere forsendelser, betaler du frakttillegget kun én gang.

Vi sender varene til deg fortløpende når de ankommer vårt lager.

Porto og ekspedisjonsgebyr innenfor Norden og Svalbard er kr 150,- Til land utenfor Norden: kr 200,-. Pakker til utlandet kan bli pålagt toll/merverdiavgift i henhold til landets gjeldende regler.

Anmeldelsene kontrolleres jevnlig. Hvis det rapporteres om anmeldelser med upassende innhold, kan disse fjernes fra nettstedet.

Innholdet skal ikke være skrevet i ond hensikt. Språket skal være anstendig. Det er ikke tillatt å vise til priser og tilbud, siden disse hele tiden kan endres. Det er ikke tillatt å nevne konkurrerende produkter. Det er ikke tillatt å oppgi kontaktinformasjon eller lenker til andre nettsteder.

Anmeldelsen blir publisert i De norske Bokklubbene A/S sine nettbutikker www.bokklubben.no og www.bokkilden.no

Har du fått bøker du har feilbestilt eller ikke vil ha/angrer, kan du returnere dem til oss.

Varene sender du i retur til:
bokkilden.no 
c/o Forlagssentralen
0040 OSLO

NB Faktura skal medfølge varen.

Send pakken med Posten Norge.

Dersom du returnerer varen fordi du angrer kjøpet, må du betale returportoen, kjøp digitalt frimerke her om du ønsker.

Vi betaler returporto under disse forholdene:

 • varen er skadet
 • du har fått feil vare
 • du har fått varer du ikke har bestilt


Kontakt oss på e-post kundesenter@bokkilden.no eller ring til kundesenteret. Telefon: 22 02 87 01.
Reklamerer du på grunn av skade på varen, si ifra om du vil ha ny vare eller ikke.
Da vil vi sende deg en returslipp slik at du ikke trenger å legge ut for porto i returen. Vi tar ikke ansvar for portoutgifter på returforsendelser som er sendt i retur uten å ha vært i kontakt med kundesenteret

Varen er skadet, hva gjør jeg?
Om en vare er defekt eller skadet kan du reklamere på produktet. For å behandle din reklamasjon trenger vi: En beskrivelse av hva som er feil, eller hvordan mangelen/skaden oppstod. 2-3 tydelige bilder av produktet. Mangelen må komme tydelig på bildet/bildene. Vennligst send henvendelsen og bildet til e-postadresse: kundesenter@bokkilden.no

Forhandlere skal ta imot EE-avfall
Alle butikker i Norge som selger EE-produkter er pliktige til å ta imot utrangert utstyr av samme type som de forhandler, uten kostnad for forbruker. Butikkene plikter å ta imot utstyret selv om du ikke har kjøpt det hos dem, også dersom det er av et annet merke eller fabrikat enn de selv forhandler. Den ubegrensede mottaksplikten gjelder avfall fra private husholdninger. Når det gjelder avfall fra næringsvirksomhet, har forhandleren bare plikt til å ta imot EE-avfall fra din virksomhet gratis dersom dere kjøper ny tilsvarende mengde produkter.
Les mer på elretur.no eller lovdata.no

Retur av EE-avfall
Som forbruker kan du levere utrangerte elektroniske produkter av samme type produkt som vi selger, tilbake til oss. Så vil vi vederlagsfritt destruere dem etter gjeldende lover og regler.
Du må selv besørge porto/forsendelseskostnad til oss.

Postadresse for utrangert EE-avfall:
Bokkilden
PB 4300 Nydalen
0402 Oslo

Om bokkilden

 • Alltid maksimal rabatt på all ny, norskspråklig skjønnlitteratur og sakprosa/faktabøker
 • Lave priser på tidligere utgivelser
 • Gode kampanjetilbud
 • Stort utvalg: 4 mill norske og engelske titler
 • Sikre betalingsløsninger
 • Alle bokordre over kr 299,- sendes portofritt. Ved lavere ordresum tilkommer kr 39,- i porto.

bokkilden.no åpnet i august 1998 som Norges første nettbokhandel og er i dag en av Norges største og ledende nettbokhandlere. Vi er glade for å se at stadig flere velger å kjøpe sine bøker hos oss, vi håper du også vil prøve oss ut. Sjekk alltid bokkilden.no – billige bøker på nett!

bokkilden.no har over 4 millioner titler for salg: skjønnlitteratur og fag- og faktalitteratur på engelsk og norsk, i tillegg til lydbøker, DVD, samt gaver og utstyr. Vi gir maks rabatt og har fri frakt på alle bokordre over kr 299,- – bedre priser får du ikke!

Når du handler på bokkilden.no kan du alltid føle deg trygg på at våre priser er konkurransedyktige og at du får bøkene raskt levert hjem til deg. Bøker vi har på lager sendes fra oss senest 1 virkedag etter bestilling. Vi har kampanjepriser på utvalgte titler til enhver tid – så sjekk alltid Bokkilden for gode tilbud. 

Vi ønsker også å inspirere deg underveis, derfor har hver bok en mulighet for leservurdering som gjør at du raskt ser hva andre mener om denne boka, eller du kan si hva du mener. Du kan også lett tipse og dele informasjon med andre bokvenner på nett. 

I tillegg til at vi tilbyr 4 millioner titler, presenterer redaksjonen daglig stoff relatert til aktualiteter og nyheter. Ved å abonnere på Bokkildens nyhetsbrev får du anbefalinger på aktuelle bøker, varsling når det er salg, og du kan delta i spennende konkurranser.

Bokkilden er en av få norskeide nettbokhandlere. Bokkilden eies av Gyldendal ASA, Aschehoug og Pax via De norske Bokklubbene.

Kontaktperson Bokkilden:
Bente Einan Eriksen
Tlf: 9882 8769

Salgsansvarlig produkter
Britt Alexandersen
Tlf: 9950 2089

Markedsansvarlig
Arnbjørn Marklund
Tlf: 95218457

Kundeservice
Tlf. 22 02 87 01
E-post

Postadresse (brev):
bokkilden.no
Postboks 4300 Nydalen
N-0402 Oslo

Din mening er viktig for oss, og vi setter stor pris på om du vil gi en vurdering av det du har kjøpt.

Anmeldelsene kontrolleres jevnlig. Hvis det rapporteres om anmeldelser med upassende innhold, kan disse fjernes fra nettstedet.

Innholdet skal ikke være skrevet i ond hensikt. Språket skal være anstendig. Det er ikke tillatt å vise til priser og tilbud, siden disse hele tiden kan endres. Det er ikke tillatt å nevne konkurrerende produkter. Det er ikke tillatt å oppgi kontaktinformasjon eller lenker til andre nettsteder.

Anmeldelsen blir publisert i De norske Bokklubbene A/S sine nettbutikker www.bokklubben.no og www.bokkilden.no

Du som er vår kunde er viktig for oss. Det er din opplevelse av vår butikk som er avgjørende for om vi lykkes eller ikke. På denne siden finner du informasjon om oss som er av betydning for deg som kunde.

bokkilden.no følger retningslinjene gitt av Den norske Bokhandlerforening, Datatilsynet, Forbrukerrådet og Stiftelsen eforum.no.
Angrerettloven og forbrukerkjøpsloven
I bokkilden.no gjelder både forbrukerkjøpsloven og angrerettloven. Dette betyr at dersom det er feil på varen eller du angrer på et kjøp, kan du returnere varen innen 14 dager. Ved ønske om retur må du fylle ut angrerettskjemaet som du finner i ordrebekreftelsen, eller under Bestilling. Du bør også ta kontakt med oss på forhånd på tlf. 22 02 87 01 eller kundesenter@bokkilden.no slik at vi kan sende deg en returlapp. Da slipper du å betale returportoen selv hvis returen skyldes reklamasjon. Du må selv dekke portoen om du benytter deg av angreretten.

Sikkerhet og personvern
Din sikkerhet er viktig for oss og du kan stole på at du handler trygt og anonymt i bokkilden.no:

 • Det er ingen kjøpsforpliktelser i bokkilden.no
 • Du velger selv om du vil ha giro i pakken eller betale med kort over Internett
 • Betaler du med kort, krypterer vår programvare all informasjon
 • Ingen andre kan tyde hverken kredittkortnummer, navn eller adresse når bestillingen sendes over nettet
 • Vi innhenter alltid autorisering fra kortleverandørene for hver enkelt ordre. Et stjålet kredittkort kan ikke misbrukes hos oss
 • Kredittkortet belastes når bøkene sendes ut fra oss
 • Vi sender sender ikke e-post til andre enn de som har krysset av for at de ønsker våre nyhetsbrev. 
 • Du kan når som helst selv endre informasjonen som er registrert på deg på Din side
 • Vi videreformidler eller selger ikke e-postadresser eller personlige opplysninger til tredjepart

Bruk av cookies (informasjonskapsler)
I år er det innført nye EU-regler for informasjonsinnhenting og personvern, her finner du informasjon om vår bruk av cookies.

Ved å bruke bokkilden.no samtykker du til at Bokkilden kan sette cookies i din nettleser. Så å si alle nettsider bruker cookies på en eller annen måte i dag.
Store Norske Leksikon: Cookie
En cookie er en liten datamengde som din nettleser mottar og lagrer på din harddisk, dette er standard teknologi som brukes av alle nettlesere i dag. Vi bruker cookies til å samle informasjon om hvordan våre kunder bruker våre sider, slik at vi kan lage enda bedre nettsider. Cookies brukes også for å holde rede på handlekurven din, at du kan være autoinnlogget om du ønsker etc.
De fleste nettlesere er innstilt på å akseptere cookies automatisk. Du kan skru av cookies, men mange nettsider vil da ikke fungere optimalt. Ønsker du å skru av / slette cookies så ligger dette valget som regel et menypunkt i nettleser som heter "Verktøy".
Cookies på bokkilden.no

Handlekurvinnhold: for å holde orden på handlekurven og gjenopprette den om du må logge inn på nytt

Login, CryptPwd, Medlnr, Kundenr: For at du skal kunne være autoinnlogget neste gang du besøker oss

KundeJaNei, klientEpost, currentRom: Blant annet for at du skal slippe å skrive inn informasjon om du fyller ut skjema, og for å vise deg hvor i butikken du og har vært

Avstemningsid: Om du har deltatt i en avstemning

SisteAktivitetPopUp: For å være sikre på at vi ikke viser deg samme informasjon flere ganger i en popup

noRedirection: For at du skal kunne velge å ikke bli sendt til mobilutgaven av våre nettsider

Tradedoubler, ADTstat, PartnerPIDCookie, PartnerEPTCookie: Om du kommer fra Tradedoubler, Adform eller en partner

NRAGENT, JSESSIONID: Overvåking for å være sikker på at nettsidene er oppe 24 timer i døgnet

Comm_CC_identity_, Comm100_CC_session_: For å være sikker på at riktig svar går til riktig kunde i vår chatte-tjeneste på Kundesenteret

_utma, _utmb, utmc, _utmv, _utmz: Brukes av Google analytics: Les mer

Flere spørsmål?
Har du spørsmål vedrørende bestilling, frakt, pris, søkerverktøy eller lignende, kan du lese om dette under Kundeservice i toppmenyen vår. Du kan også ta kontakt med oss på e-post. Adressen er kundesenter@bokkilden.no. Alle henvendelser blir besvart fortløpende. Spørsmål sendt i helger og fridager kan ha litt lengre svartid.

Din sikkerhet er viktig for oss, og du kan alltid føle deg trygg når du handler i bokkilden.no. Vi har over 300 000 brukere, og stadig flere velger oss som sin bokhandel på Internett.

 • Du velger selv om du vil ha giro i pakken eller betale med kort
 • Betaler du med kort, krypterer vår programvare all informasjon
 • Ingen andre kan tyde verken kredittkortnummer, navn, adresse eller favorittkategori når bestillingen sendes over nettet
 • Vi innhenter alltid autorisering fra kortleverandørene for hver enkelt ordre. Et stjålet kredittkort kan ikke misbrukes hos oss
 • Kredittkortet belastes først når bøkene sendes ut fra oss

Har du spørsmål om sikkerhet, kontakt kundesenter@bokkilden.no.

Abonner på vårt populære nyhetsbrev og få:

 • nyheter med maks rabatt
 • eksklusive tilbud og konkurranser
 • ingen forpliktelser, bare gode tilbud

Registrer deg her!

bokkilden.no sender ikke e-post til andre enn de som har bedt om det og videreformidler heller ikke e-postadresser eller personlige opplysninger til andre.

Når du kjøper en e-bok eller nedlastbar lydbok, godkjenner du at boken vannmerkes. Vannmerking er en form for kopibeskyttelse.

E-boka kan leses på mange ulike enheter, det er ingen teknisk sperre som hindrer deg i å kopiere boken, men filene er merket med navnet på den som har kjøpt boka for å forhindre at du sprer boka til andre på internett.
Vannmerkede bøker kan åpnes i ebokleseren vår eller sendes til Kindle fra Min side under E-bøker. De kan også leses i appen.
Du er selv ansvarlig for at din e-bok/nedlastingsbare lydbok ikke havner på avveie.