Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

For et vær!

vår lidenskap for været

«Sørbøs omfattende kunnskaper gjør fortellingene spennende, han legger inn flere anekdoter fra eget liv som også er med og gir farge til fremstillingen».»

Arne Hugo Stølan, VG

Dette er boka for alle som brøler hysj når det er værmelding, som er innom yr.no minst en gang per dag, og som husker barndommens snøfulle vintre og solrike somre med glede og vemod. For et vær! forsøker å besvare spørsmålet om hvorfor været alltid har vært et viktig samtaletema, og hvordan det på godt og ondt har påvirket oss og vår kultur. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Dette er boka for alle som brøler hysj når det er værmelding, som er innom yr.no minst en gang per dag, og som husker barndommens snøfulle vintre og solrike somre med glede og vemod. For et vær! forsøker å besvare spørsmålet om hvorfor været alltid har vært et viktig samtaletema, og hvordan det på godt og ondt har påvirket oss og vår kultur.


Boka viser blant annet hvordan forfattere, malere og komponister har latt seg inspirere av været opp gjennom historien, og på hvilken måte Gud taler til menneskene gjennom været. For et vær! er en gjennomillustrert, lærerik, underholdende, men fremfor alt morsom bok, skrevet av en av våre fremste kulturformidlere, som innrømmer at han selv alltid har vært lidenskapelig opptatt av været.


Tommy Sørbø (f. 1953) er en norsk kunsthistoriker, humorist, forfatter og dramatiker. Han har arbeidet som museumslektor på Nasjonalgalleriet, skrevet for Riksteateret og for radioprogrammet "Hallo i uken".

Detaljer

Forlag
Font
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
215
ISBN
9788281692701
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
For et vær!
Format
23 x 16 cm

Anmeldelser

«Sørbøs omfattende kunnskaper gjør fortellingene spennende, han legger inn flere anekdoter fra eget liv som også er med og gir farge til fremstillingen».»

Arne Hugo Stølan, VG

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på For et vær!:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Fuglefryd

Anne Havåg Holter-Hovind
Innbundet 
363,- 399,-
 
Natt
-30 %

Natt

Bernard Minier
Paperback 
160,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv