Kunstig intelligens i praksis - 
   Bernard Marr
  
   Matt Ward
  
   Espen Kvalheim

Kunstig intelligens i praksis

; Matt Ward ; Espen Kvalheim (Oversetter)

Kunstig intelligens i praksis er et fascinerende innblikk i hvordan selskaper bruker AI og maskinlæring til å løse problemer. Boken presenterer 50 eksempler på faktiske situasjoner, og demonstrerer praktiske løsninger på problemer som bedrifter over hele verden står overfor. Les mer
Vår pris
649,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 649,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Kunstig intelligens i praksis er et fascinerende innblikk i hvordan selskaper bruker AI og maskinlæring til å løse problemer. Boken presenterer 50 eksempler på faktiske situasjoner, og demonstrerer praktiske løsninger på problemer som bedrifter over hele verden står overfor.

Verktøyet kunstig intelligens utvikler seg raskt - det legger forskningslaboratorier og dataavdelinger bak seg og har inntatt næringslivet verden over. Kunstig intelligens og maskinlæring blir nevnt som de viktigste moderne driverne av suksess i forretningslivet. De brukes på områder som bank og finans og innen sosiale medier og markedsføring. Denne teknologien fortsetter å tilby nyskapende løsninger til bedrifter av alle størrelser, på alle sektorer og i alle bransjer. Denne engasjerende og aktuelle boken utforsker en lang rekke eksempler som viser hvordan bedrifter bruker AI til å styrke resultater, øke effektiviteten og analysere markedets preferanser.

Den bestselgende forfatteren og anerkjente AI-eksperten Bernard Marr viser hvordan maskinlæringsteknologi endrer måten bedrifter driver business på. Denne detaljerte gjennomgangen gir et overblikk over hvert firma, beskriver den aktuelle problemstillingen og forklarer hvordan AI er en del av løsningen. Hvert eksempel gir et grundig overblikk, deriblant både noen tekniske detaljer og den viktigste kunnskapen å ta med seg videre.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Hegnar media
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 312
ISBN: 9788271463908
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Artificial intelligence in practice
Format: 22 x 16 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger