Bi 1 - Heidi Kristine Grønlien

Bi 1

biologi 1

; Cato Tandberg ; Kristin Glørstad Tsigaridas ; Kåre Syvertsen ; Deborah Maizels (Illustratør) ; John Arne Eidsmo (Illustratør) ; Anne Langdalen (Illustratør) ; Bjørn Norheim (Illustratør)

Bi 1 består av en alt-i-ett-bok tilpasset programfaget biologi 1. Boka har et rikt utvalg av oppgaver og forsøk. Den er faglig solid og oppdatert, og har gjennomarbeidede illustrasjoner, tabeller og flytskjemaer som gjør lærestoffet tilgjengelig for alle elevene. Les mer
Vår pris
1109,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 1109,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Bi 1 består av en alt-i-ett-bok tilpasset programfaget biologi 1. Boka har et rikt utvalg av oppgaver og forsøk. Den er faglig solid og oppdatert, og har gjennomarbeidede illustrasjoner, tabeller og flytskjemaer som gjør lærestoffet tilgjengelig for alle elevene.

Boka har en bearbeidet kapittelstruktur, der vi har tatt større hensyn til hvilke emner som bygger på hverandre, og hvilke temaer som passer å undervise i de ulike årstidene. Eksempler på dette er kapitlet Vekst og utvikling hos planter som er plassert sist i Bi 1 da dette emnet er fint å gjennomgå når det spirer og gror ute.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal undervisning
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 432
ISBN: 9788205436015
Utgave: 2. utg.
Format: 28 x 21 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger