Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Bi 1

biologi 1

Bi 1 består av en alt-i-ett-bok tilpasset programfaget biologi 1. Boka har et rikt utvalg av oppgaver og forsøk. Den er faglig solid og oppdatert, og har gjennomarbeidede illustrasjoner, tabeller og flytskjemaer som gjør lærestoffet tilgjengelig for alle elevene. Les mer

1159,-
Sendes innen 1 virkedag
Bi 1 består av en alt-i-ett-bok tilpasset programfaget biologi 1. Boka har et rikt utvalg av oppgaver og forsøk. Den er faglig solid og oppdatert, og har gjennomarbeidede illustrasjoner, tabeller og flytskjemaer som gjør lærestoffet tilgjengelig for alle elevene.

Boka har en bearbeidet kapittelstruktur, der vi har tatt større hensyn til hvilke emner som bygger på hverandre, og hvilke temaer som passer å undervise i de ulike årstidene. Eksempler på dette er kapitlet Vekst og utvikling hos planter som er plassert sist i Bi 1 da dette emnet er fint å gjennomgå når det spirer og gror ute.

Medlemsvurdering:
Etter min mening er dette en svært god biologibok. Den tar for seg flere av de store underemnene innen biologi på en oversiktlig måte - enkel nok for videregåendeelever som for første gang blir presentert for biologi, spennende nok til å stimulere for videre lesing. Spesielt godt likte jeg kapitlene om menneskets fysiologi, som presenterte temaene på en meget god måte. I senere tid har jeg supplert med annen litteratur, blant annet "Menneskets fysiologi" og andre fysiologibøker - og jeg kan med god samvittighet påstå at "Bi 1" var med på å dannet et veldig godt grunnlag for min basiskunnskap innen disse emnene. Men det er ikke bare i kapitlene om mennesket som er godt behandlet - også kapitlene om "klassisk biologi" - type: systematikk, økologi blir skrevet på en oversiktlig måte, der forfatterne har fokusert på det vesentlige, og knyttet pensum opp til dagsrelaterte emner. I tillegg får boken et pluss for fine og oversiktlige illustrasjoner som supplerer veldig godt til bokens tekstinnhold.

SLR

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal undervisning
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
432
ISBN
9788205436015
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2013
Format
28 x 21 cm
Serie
Bi 1 og Bi 2

Kunders vurdering

S
SLR – 20.11.2010

– Etter min mening er dette en svært god biologibok. Den tar for seg flere av de store underemnene innen biologi på en oversiktlig måte - enkel nok for videregåendeelever som for første gang blir presentert for biologi, spennende nok til å stimulere for videre lesing. Spesielt godt likte jeg kapitlene om menneskets fysiologi, som presenterte temaene på en meget god måte. I senere tid har jeg supplert med annen litteratur, blant annet "Menneskets fysiologi" og andre fysiologibøker - og jeg kan med god samvittighet påstå at "Bi 1" var med på å dannet et veldig godt grunnlag for min basiskunnskap innen disse emnene. Men det er ikke bare i kapitlene om mennesket som er godt behandlet - også kapitlene om "klassisk biologi" - type: systematikk, økologi blir skrevet på en oversiktlig måte, der forfatterne har fokusert på det vesentlige, og knyttet pensum opp til dagsrelaterte emner. I tillegg får boken et pluss for fine og oversiktlige illustrasjoner som supplerer veldig godt til bokens tekstinnhold.

A
Anette – 21.02.2008

– Dette er pensumbok for 2. klasse på videregående. Teksten er enkel å forstå, og det er mange bilder og illustrasjoner som gjør det litt morsommere å lese boken. Noen temaer er litt lite behandlet i forhold til læreplanmålene, og boken kunne med fordel vært utvidet litt. Men følger man undervisning, så kan læreren kompensere for den litt mangelfulle dekningen. Men alt i alt er dette en god bok, og det som står der er bra skrevet. Om en ønsker å løse litt flere oppgaver enn de få som er i hovedboken, så bør en kjøpe studiehefte i tillegg.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bi 1:

Bios 2

Marianne Sletbakk
Paperback 
1139,-

Bios 1

Marianne Sletbakk
Paperback 
1139,-

Bi 2

Heidi Kristine Grønlien
Paperback 
1239,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Bi 2

Heidi Kristine Grønlien
Paperback 
1239,-

Sapiens

Yuval Noah Harari
Innbundet 
409,- 449,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv