Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Bi 2

biologi 2

Ny revidert utgave av Bi2 som er tilpasset nye kompetansemål i Fagfornyelsen.
Boka har et variert faginnhold tilpasset nye kompetansemål i Fagfornyelsen. Faginnholdet stimulerer til refleksjon, dybdelæring og forberedelse til eksamen. Les mer

1099,-
Sendes innen 1 virkedag
Ny revidert utgave av Bi2 som er tilpasset nye kompetansemål i Fagfornyelsen.
Boka har et variert faginnhold tilpasset nye kompetansemål i Fagfornyelsen. Faginnholdet stimulerer til refleksjon, dybdelæring og forberedelse til eksamen. De ulike kapitlene er organisert i hovedtemaer for å vise sammenhenger i faget. Boka inneholder små utforskende oppdrag, interessante faktaopplysninger og temasider for å skape variasjon og interesse.

For å få en dypere forståelse av prosesser og strukturer blir elevene i Bi2 - slik som i Bi1 - presentert for gode og detaljerte figurer.
Det er lagt vekt på at figurene og figurteksten skal flyte naturlig sammen med hovedteksten.

I oppgavene skal elevene bruke ulike læringsstrategier som øver begrepsforståelse, argumentasjon og kritisk tenkning.
I tillegg inneholder boka oppgaver som er eksamensrettet.

I Skolestudio vil elever og lærere finne løsningsforslag til oppgavene, og et rikt utvalg av praktiske øvelser.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
465
ISBN
9788205543058
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
28 x 21 cm
Serie
Bi 1 og Bi 2

Kunders vurdering

S
Studinne – 01.11.2010

– Denne biologiboken er meget omfattende, og tar for seg de ulike emnene innen biologien på en relevant og saklig måte - uten å være for overveldende for videregåendeelever. Det skal i tillegg gis pluss for fine og beskrivende illustrasjoner med passende bildetekst - noe som bidrar til å øke forståelsen for stoffet som blir presentert i teksdelen. Til tider kan boken bli litt rotete, men noen formuleringer som forekommer som vage, og begrepsbruken av og til litt motstridende. Som elev som skal lære seg pensumet innen biologi 2, og som bruker denne boka, bør en ta en nøye titt på læreplanmålene som står listet opp bakerst i boka - dette fordi forfatterne av "bi2" har valgt å fokusere litt mer på enklelte emner enn andre. Og det kan da være lurt å titte på alternativ litteratur. Generelt sett en veldig god biologibok til anbefaling som danner et meget godt grunnlag og en god forståelse for faget.

C
CaPi – 17.10.2008

– Dette er en noe omfattende biologibok, som godt dekker læreplanen. Ved siden av det som må være med, er boken full av festlige detaljer og kuriosa, som gjør lesningen mer spennende. Pensumet i dette faget er ikke allverdens stort, og læreboka gjør langt på vei sitt for å vekke interessen for selve biologifaget utover BI1-trinnet. Sett i forhold til læreplanen er innholdet litt skjevt fordelt, hvor spesielt de forskjellige dyrerikene har fått vel stor plass. Skal faget leses på egenhånd er det behov for å lese boka sammen med læreplanen for å vite hva eleven skal legge vekt på til en eventuell eksamen.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bi 2:

Bi 1

Heidi Kristine Grønlien
Paperback 
1129,-

Bios 2

Marianne Sletbakk
Paperback 
1079,-

Bios 1

Marianne Sletbakk
Paperback 
1079,-

Se flere

Logg inn

Handlekurv